Serious Sam 4 oynanış tanıtım videosu paylaşıldı

Berat Darıcı 13.07.2020 - 10:08
Croteam tarafından geliştirilen Serious Sam 4 için yeni bir oynanış tanıtım videosu paylaşıldı. Oyundaki istilacılar ve silahlara kısa bir bakış atıyoruz.

Serious Sam serisinin yeni oyunu yaklaşmaya devam ediyor. Bu sefer aksiyon sevenlerin beğendiği serinin yeni oyunu Serious Sam 4 için yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. Bir dakika 13 saniye olan oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Devolver Digital tarafından yayınlanan ve Croteam tarafından geliştirilen serinin dördüncü oyunu önceki oyunlara çok benziyor. Öldürmeniz gereken canavarlardan tutun kullandığınız silahlara kadar büyük benzerlikler mevcut. Henüz sistem gereksinimleri açıklanmayan oyunda grafik açısından geliştirmelerin yapıldığı kesin bir şekilde gözükmekte. Fakat bu gelişme yeterlimi sorusunu cevaplamak biraz zor duruyor.

Serious Sam 4 oyuncuların seride beğendiği her şeyi geri getiriyor

Yüksek silah çeşitliliği ile sayısız düşmana karşı verilecek bu savaşta aksiyon hiç bitmeyecek. En azından yapımcının söyledikleri bu yönde. Hikaye modu ile dört oyuncuya kadar co-op destekleyecek olan oyun, yan görevleri de beraberinde getiriyor. PC ve Stadia için Ağustos ayında çıkacak olan oyunumuz Steam üzerinden ön sipariş verilebiliyor. Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Serious Sam 4 için Steam üzerinden ön sipariş vermek şu an için 76 TL. Eğer Serious Sam 4 Deluxe Edition için ön sipariş vermek istiyorsanız fiyat 95 TL olarak değişiyor. Çıkışı bu kadar yaklaşan bir oyunun sistem gereksinimlerinin hâlâ açıklanmamış olması biraz ilginç.

Serious Sam 4 oynanış tanıtım videosu paylaşıldı

Her zaman olduğu gibi insanlığın tehlike altında olduğu oyunda ciddi bir istila söz konusu. Dota strateji oyunundan Pudge karakterine benzeyen birkaç istilacıyı tanıtım videosunda görmeniz mümkün. Klasik Serious Sam'in eğlenceli ve aksiyon dolu dünyasına girmek istiyorsanız bu oyunu size göre olabilir. Yüksek ses çıkarmayı seven kamikaze istilacılar da 4. oyunla beraber yeniden karşımıza çıkıyor. Elbette dev robotlarda unutulmamış. Serinin ilk oyunundan bolca düşmanı görmek mümkün. Elbette istilacı konusunda çeşitliliği yüksek tutan ekip aynı şekilde silah ve cephane konusunda da çeşitliliği yüksek tutmak istemiş. Sizler için yapıldığı söylenen her şey oyun çıkış yaptığında da doğru çıkarsa biraz para kaybedebilirsiniz. Özellikle co-op kısmının eğlenceli olacağını düşünüyorum. Oyunun Türkçe alt yazı ya da seslendirme desteği ise bulunmamakta.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2021 15:54
neden bölüm videosu yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.07.2020 04:39
kaç senedir aynı oyun, bari yaratık çizimlerini degiştirin:)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2020 01:58
yine aynı bok öncekilerden farklı olmaz.Hiçbir şey değişmedi.Bu oyunu ya bethesda yana ea games satın almalı ancak o zaman adam akıllı birşey ortaya çıkar.Gerçekten çok üzücü
Kalan Karakter: 300 Gönder
System32
System32 13.07.2020 10:21
hey gidi hey ilk oynadığım oyunlardandı ilk iki serisi saf aksiyonu hissettiriyordu bana 2. oyun ilki kadar sevdirmemişti bana kendini 3. seriyi oynamak kısmet olmadı bakalım umarım bunu tecrübe etme şansım olur
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2020 02:19
Ben denedim 3 ü de sıktı ya ilk ikinin tadını vermedi nedense
Kalan Karakter: 300 Gönder
Serious Sam 4 oynanış tanıtım videosu paylaşıldı
İlginizi Çekebilir