Christopher Eccleston, Doctor Who’ya geri dönüyor

Özgür Deveci 10.08.2020 - 14:26
Doctor Who serisinin dokuzuncu doktoru Christopher Eccleston, 15 yıl aradan sonra Doctor Who‘ya geri dönüyor. Detaylar haberimizde!

Doctor Who serisinin dokuzuncu doktoru Christopher Eccleston, 15 yıl aradan sonra diziye geri dönüyor. Serinin hayranları tarafından oldukça sevilen İngiliz aktör "15 yıl sonra dokuzuncu doktorun dünyasını yeniden ziyaret etmek ve oynamayı sevdiğim bir karakteri hayata döndürmek heyecan verici olacak." dedi.

Doctor Who: The Ninth Doctor Adventures, kamera arkası ekstralarını da içeren dört diskli bir koleksiyoncu sürümü olarak piyasaya çıkacak. Big Finish'in resmi web sitesinde ön siparişe açılan ses dizisi 19,99£ fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

Christopher Eccleston, Doctor Who’ya geri dönüyor

Christopher Eccleston, Doctor Who’ya geri dönüyor

Eccleston'ın büyülü dünyaya geri döneceği dizinin prodüksiyon şirketi, yayıncısı ve dağıtıcısı olan Big Finish Productions'ın başkanı Jason Haigh-Ellery tarafından açıklandı. Jason Haigh-Ellery yaptığı açıklamada "Christopher ile ilk olarak bu yıl Şubat ayında Gallifrey One kongresinde Doktor rolüne geri dönmesi için konuştum. Christopher hayranlarla tanışmaktan zevk aldığını ve Doktor'un bu kadar sevgiyle anılmasından memnun olduğunu söyledi. Big Finish'le bir projeyi tartışmaya açık olacağını belirtti. Sonra pandemi oldu ve zaman hem hızlı hem de çok yavaş ilerledi. Son aylarda fikir alışverişinde bulunuldu ve tartışmalar yapıldı. Christopher'ın bizimle birlikte rolüne geri dönmeye karar vermesinden dolayı çok memnunum ve Dokuzuncu Doktor'un yeni maceralarını keşfederken onu Big Finish ailesine davet etmekten heyecan duyuyorum." ifadelerinde bulundu.

Şirketin kreatif direktörü Nicholas Briggs'de ekledi: "Christopher ile çalışmak benim için çok özeldi. Doctor Who dizisi benim televizyon kariyerimin başlangıcıydı. Bu nedenle Christopher için yazmak ve onun yönetmenliğini yapmak inanılmaz derecede heyecan verici. O kadar güçlü bir oyuncu ki onunla tekrar çalışmak harika olacak."

Yayın hayatına 1963’te başlayan dizi yaptığı zaman yolculuklarıyla kötülerin en büyük düşmanı durumuna gelen doktor adlı eğlenceli bir karakterin etrafında dönüyor. Başrolde izleyeceğimiz meşhur İngiliz oyuncu Christopher Eccleston, seneler arasında Doktor’u canlandıran dokuzuncu aktör olmanın gururunu yaşıyor. Yardımcısıyla beraber İngilizlere özgü alelade bir polis kulübesine girip, zamanlar ve mekanlar arası yolculuklara çıkan Doktor’un soluk kesen maceraları, bugüne kadar 39 ayrı ödüle layık görülmüştür.

Son olarak yayınlanan tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2020 16:30
Sadece 1 yıl rolü oynadıktan sonra "Doktor rolüyle anılmak istemiyorum." diyerek çekip giden ve 50. yıl özel bölümüne bile çağrılmasına rağmen gelmeyen Christopher Eccleston mu? Yok abi, istemez.
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2020 01:16
O yaptığı ilk açıklamaydı. Yıllar içinde pek çok sebep daha gösterdi. BBC yüzünden adamın kariyeri bile tehlikeye girdi. Yarım yamalak bilerek yargılamak ne kolay
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2020 07:28
Gelmek zorunda mı???
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.08.2020 08:36
Bence hepsj iyiydi ama matt smith harikaydı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2020 23:03
David Tennant 'ın geri gelmesi çok güzel olurdu. O gittikten sonra diziyi bıraktım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
sarmisak
sarmisak 11.08.2020 01:06
tam eski güzel günleri hayal ederken doktor abla çıktı ve son iki sezonu hatırlattı. Adamlar diziyi bok etti yetmedi nostalji bile yaptırmıyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2020 22:55
İyi tarafından bakmak lazım, bu adam yüzünden yeni seriler 2 sezondan sonra David Tennant ile yükselişe geçti.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Christopher Eccleston, Doctor Who’ya geri dönüyor
İlginizi Çekebilir