Borderlands: The Handsome Collection Epic Store'da ücretsiz oldu

Alparslan Gürlek 29.05.2020 - 11:22
Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan sızıntı doğru çıktı ve Borderlands: The Handsome Collection Epic Store'da ücretsiz oldu

Borderlands 2 ve Borderlands: The Pre-Sequel oyunlarını barındıran Borderlands: The Handsome Collection, Epic Games Store üzerinde bedava oldu! Oyunu ücretsiz olarak kütüphanenize eklediğinizde, kütüphanenize erişiminiz var ise istediğiniz vakit indirebileceksiniz.

Borderlands: The Handsome Collection Epic Store'da ücretsiz oldu

Borderlands: The Handsome Collection, içerisinde Borderlands 2 ve Borderlands: The Pre-Sequel oyunlarını barındıran bir pakettir. Borderlands 2, Gearbox Software tarafından geliştirilmiş “Shoot&Loot” oyunudur. Borderlands 2, 21 Eylül 2012 tarihinde çıkmış, tabiri caizse eski fakat kaliteli bir yapım.

Borderlands: The Pre-Sequel ise Borderlands 2’ye nispeten daha yeni, 14 Ekim 2014 çıkışlı bir oyun. Bu oyunu ise 2K Australia, Gearbox Software ve Linux için de Aspyr birlikte geliştiriyor. Yine ”Shoot&Loot”  türünde Borderlands evreninde geçiyor. Farklı yapısı ve ilginç hikayesiyle, Borderlands serisini farklı bir tür olarak nitelendirmek yanlış olmayacaktır.

Borderlands: The Handsome Collection Epic Store'da ücretsiz oldu

Arkadaşlarınızla çevrimiçi eşli olarak (co-op)  oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun ve Epic Store üzerinde 4 Haziran tarihine kadar ücretsiz şekilde dağıtılmaya devam edecek.

Epic Games önümüzdeki hafta bir oyunu daha ücretsiz dağıtacak

Bildiğiniz üzere sızdırılan bilgiler neticesinde daha önce GTA 5 , Sid Meier’s Civilization VI ve son olarak da Borderlands: The Handsome Collection’un ücretsiz dağıtılacağını biliyorduk. Hepsi sırasıyla dağıtıldı ve sızdırılan bilgiler ışığında dağıtılmayan yalnızca bir oyun kaldı.

Önümüzdeki hafta ise ARK: Survival Evolved isimli açık dünya hayatta kalma oyununu ücretsiz dağıtacağı bilgisi daha önce sızdırılmıştı. Bu bilgiler doğrultusunda 4 Haziran – 11 Haziran tarihleri arasında Epic Games Store üzerinde ARK: Survival Evolved oyununun ücretsiz bir şekilde dağıtılması bekleniyor. Sevilen ilkel çağları konu alan açık dünya hayatta kalma & rol yapma oyunu ARK:Survival Evolved için oyuncular sistemlerinde boş depolama alanı bile bırakmış durumda.

Epic Games Store, MEGA indirimleriyle ve dağıttığı ücretsiz oyunlarla oyuncuları sevindirmeye devam ediyor. Yaklaşan Steam Summer Sale 2020 indirimlerinde de yüzümüz aynı şekilde güler umarım. Kızışan rekabet ortamı, yine oyuncuların lehine işlemeye devam ediyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.05.2020 15:01
Şu Borderlands serisini galiba sevmeyen bir tek ben varım. Aşırı itici geliyor bana nedense.
Pelerinsiz Süpermen
Pelerinsiz Süpermen 30.05.2020 15:25
aynisini yazacaktim :) millet ücüncü oyunu beklerken, ben sadece onlari anlamaya calisiyordum ne buluyorlar bu oyunda diye.
Rangris01
Rangris01 30.05.2020 03:01
Kesinlikle dostum. Daha önce oynamayı denemiştim fakat, aşırı derece sıkılıp devam etmemiştim. Aşırı itici, çabuk bayan, kötü bir oyun. Hayret ediyorum insanlara, nasıl seviyorlar bu oyunu, bu kadar çok.
MK Okuru
MK Okuru 29.05.2020 21:45
Kalite bu hasımı sen olan
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.05.2020 19:59
Epic Games Store kullanacağım!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Borderlands: The Handsome Collection Epic Store'da ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir