4 Kişiye Hearthstone: Ashes of Outland paketi hediye ediyoruz

Ersin Kılıç 1.04.2020 - 16:52
Bu paket içerisinde 55 Ashes of Outland kart paketi, Serpentine kart sırtı ve bir adet Altın Ashes of Outland Efsanevi kartı bulunuyor.

Merlin'in kazanı olarak yeni bir Hearthstone yarışması ile karşınızdayız. Bu sefer 4 takipçimize oyunun yeni genişleme içeriği olan Ashes of Outland paketi hediye ediyoruz. Bu paket standart pre-purchase bundle içeriyor ve 55 Ashes of Outland kart paketi, Serpentine kart sırtı ve bir adet Altın Ashes of Outland Efsanevi kartından oluşuyor. 

Yapmanız gereken tek şey ise Facebook sayfamızı beğenmek ve buradan ulaşabileceğiniz görseli kendi hesabınızda, herkese açık olarak paylaşmak. Hearthstone oyuncularına bol şans diliyoruz.

4 Kişiye Hearthstone: Ashes of Outland paketi hediye ediyoruz

Hearthstone: Ashes of Outland paketi hakkında

Outland'in Külleri, Hearthstone'u Kara Geçit'in ötesine taşıyarak 2007 tarihli World of Warcraft: The Burning Crusade'e de ev sahipliği yapmış, paramparça bir diyara götürecek. İlk iblis avcısı Illidan Stormrage, kendini Outland'in Efendisi ilan etmiş durumda. Illidan, seçkin iblis avcılarının yanı sıra her türden köle ve müttefikten oluşan Illidari'lerle birlikte dehşet verici Paslı Lejyon'a karşı uygarlığın son umudu.

7 Nisan tarihinde çıkacak Outland'in Külleri, beraberinde gelecek 135 yeni kartla Hearthstone'un tanıdık mekaniklerine köklü değişiklikler getirmeyi hedefliyor. Oyuncular, 17 Mart tarihinden itibaren Outland'in Külleri Mega Teklifi'nden yararlanabilecek. Bu Mega Teklif 90 Outland'in Külleri kart paketi, bir rastgele Outland'in Külleri altın efsanevi kartı, Lady Vashj şaman kahramanı, Serpentine kart sırtı, dört arena bileti ve Savaş Meydanları için Outland'in Külleri'nin çıkışının ardından Han Bileti ilavelerine* dönüşecek Descent of Dragons ilavelerini içeriyor. Ön Sipariş Tekifi'nden faydalanan oyuncularsa 55 Outland'in Külleri kart paketi, bir rastgele Outland'in Külleri altın efsanevi kartı ve Serpentine kart sırtını elde edecek. Bu tekliflerin her birinden hesap başına sadece bir defa yararlanılabilecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2020 20:45
sonuçlar ne zaman, nerede açıklanacak?


Merhaba, Sonuçları Facebook hesabımız üzerinden açıkladık. Linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/merlininkazanitr/posts/10161652553358125
Kalan Karakter: 300 Gönder
4 Kişiye Hearthstone: Ashes of Outland paketi hediye ediyoruz
İlginizi Çekebilir