World of Final Fantasy'den 20 dakikalık oynanış videosu

Hürcan Köse 20.12.2015 - 12:38
Ünlü serinin karma oyunu çok "şeker" görünüyor
Dün Jump Festa 2016'nın Square Enix platformunda yayınlanan ve haberini yaptığımız fragmandan sonra serinin yeni karma oyunu için bir de 20 dakika uzunluğunda yepyeni bir oynanış videosu yayınlandı.

Oyunda bulunacak olan canavar yakalama sistemini, Gem kullanımını ve yakaladığımız canavarları zindanlardaki engelleri aşmak için nasıl kullanacağımız görüyoruz videoda. Video, "Forest of Lights" adlı zindandan birkaç savaş sunuyor ve ardından ana karakterler olan Reynn ve Lann'ın Final Fantasy X'dan Yuna ile karşılaşıp Final Fantasy VIII'den Squall'ı çağırmasını gösteriyor.

Reynn ve Lann, diledikleri zaman boyut değiştirebiliyorlar. Küçüldükleri zaman canavarları sürebiliyor, büyüdükleri zaman ise bu canavarları kafalarında taşıyabiliyorlar. Elbette bu büyüyüp küçülme işi karakterlerin sahip olduğu özelliklere de etki ediyor.

Videoda gördüğümüz üzere yükleme süreleri biraz uzun. Ama elbette bu oyunun bitmiş hali değil ve son halinde bu sürelerin gözle görülür bir farkla kısalacağını umuyoruz.

World of Final Fantasy 2016 yılında PlayStation 4 ve PS Vita platformlarına özel olarak çıkacak. İyi seyirler!
 
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 03:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Final Fantasy'den 20 dakikalık oynanış videosu
İlginizi Çekebilir