Türk yapımı hırsızlık oyunu Dark Inside için yeni fragman yayımlandı

Korhan ONUK 12.01.2019 - 23:52
Ganimet toplamaya hazır mısınız?

Türk ekip G-Tech Atölye tarafından geliştirilen Dark Inside, 2018 yılı içerisinde duyurulmuştu. Battle royale teması ile gizlenme temasını birleştirmeyi amaçlayan oyun için, geliştirici ekip yeni bir fragman yayımladı. 

Türk oyunu Dark Inside için yeni bir fragman yayımlandı

Dark Inside için yayımlanan yeni fragman, bizlere oyunda yer alacak siper alma, ateş etme, kayma, hatta mermisi biten silahı rakibimizin kafasına fırlatma gibi mekanikleri gösteriyor. 

Dark Inside, 12 hırsızın birbirinden habersiz olarak terk edilmiş Ludolph Kasabası'na girmesi ile başlıyor. Hırsızlardan en çok para ve mücevheri toplayan kişi olmaya çalışacağımız oyunda, bulduğumuz çeşitli silahlarla rakiplerimizi de öldürebileceğiz. Bu tarzı ile her ne kadar Battle Royale oyunlarını andırsa da, amaç en sona kalmaktan ziyade en çok ganimeti ele geçirmek olacak. Ayrıca kasabada bir şeylerin ters gittiğini anlayan polislere de yakalanmamamız gerekiyor.

G-Tech Atölye ekibi, Dark Inside üzerinde bir yıldır çalışıyor. Oyun çıktıktan sonra üç farklı harita da güncelleme ile eklenecek. Ayrıca yapımcı firmanın söylediğine göre yeni oyun modları da ilerleyen zamanlarda eklenecek. Siz Dark Inside hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.01.2019 22:15
Fragman nerede? Ahh ahh haber yapıyorsunuz düzgün yapın...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.01.2019 10:55
Oyuna ne gerek var az haberleri takip edin yeterli bu ülkede.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.01.2019 00:37
Bu oyun çok orijinal bir fikir üzerine yapılmış ama bence maalesef ki fortnite'ın altında ezilecek
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2019 17:10
Sonunda Türkiye'de en çok yapılan işin oyununu yaptılar, tebrik ediyorum ekibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
pnshr38
pnshr38 13.01.2019 16:21
Grafikler gayet güzel duruyor.Fikir çok iyi battle royale yeni birşey katmışlar orjinal olmuş güzel olmuş bence.Trailerda görsel sanatçı arkadaşlar iyi iş çıkarmışlar Polislere dikkat derken ordaki resime geçiş güzel en sondaki Dark inside yazısına geçiş güzel yalnızzzzzz ... Anlaşılan bu oyunun görsel teknik ekibi çok iyi ancak bugünün Türkiyesinde bunlar gibi oyun yapan her ekipte olan sorun burda da var belli ki, arkadaşım şu oyunlara "oyunlarda para var" gözüyle bakan yatırımcının etkisinde kalmayın ya ne diye her boku slow motion yaptınız trailerda yani şu trailerın bizde bıraktığı bu oynanmaz bişey olacak gameplay'i berbat olacak etkisinden beni çıkartmanız için gameplay trailerda 1 çaba göstermeniz gerekiyoken 10 çaba göstermeniz gerekiyo şimdi.Mesela, adamın kafaya silahı fırlattıktan sonra ki o kaçış kayarken tutunup da inmesi yaw niye her sahne slow motion zaten animasyonlar acayip göze batıyor bunu yavaşlatıp daha da batırmanızın alemi ne?Burda bi tek damdan dama atladığı yerde güzel düşünülmüş slow motion ama hava katacağı yerde trailer durmuş gibi hissettiriyo bi an dondu mu acaba video diye bakasım geldi adam koşarken de slow mo da koştuğundan atlarken bi daha slow mo yapınca bildiğin durdu o herif havada ... Lütfen bakın sayın yatırımcı arkadaşlar bırakın şu geliştiricileri trailera kadar A dan Zye yapsınlar şu oyunları kendi passion'larını koysunlar ota boka karışmayın verin paranızı s... çekilin ya ne olum bu trailer bi yürüdügünü göremedik adamın ya ..
Not: Bu not merlinin kazanınadır.Oyunla hiçbir alakası yok.Video açtığım zaman yorum yapamaz hale geliyorum şu an videoyu başlatsam yorum kısmına bişeyler yazmaya devam edebiliorm ama yanlış yazınca silemiyorm ayrıca ne kadar yazarsam yazayım Enter işlemez hale geliyor.Şu gerizekalı reklam videosu sistemini getridiğinizden beri haftada 2 3 defa girdiğim yere ayda yılda bir girer oldum sizi sevdiğimden adblock kapalı girerdim hep artık açık giriyorum doğru dürüst de kodlayamamışsınız zaten yeter ya..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk yapımı hırsızlık oyunu Dark Inside için yeni fragman yayımlandı
İlginizi Çekebilir