1/2

Transformers: Rise of the Dark Spark (Sizden Gelenler)

Tuğberk Kaan Duman 11.03.2014 - 15:38
Dünya için çok büyük bir savaş veriliyor

Dünya için büyük bir savaş veriliyor! Autobotların Desepticonlarla olan ezeli mücadelesi, aksiyon dolu oyunumuz Transformers : Rise of Dark Spark ile bizlerle buluşuyor. Adeta filmleriyle arasına bir köprü açacak olan bu yapım kesinlikle görülmeye değer türden. Optimus Prime'ın mavi tırına dönüşmeye hazır mısınız?


Karşınızda Transformers : Rise of Dark Spark!
Edge of Reality ve Activision masaya oturup beraberce bir iş yapalım diyerek Transformers filmleriyle oyunları arasında bir köprü kuracak olan bu yapımın oluşturulmasına üretilmesine karar vermişler. Ürünün 3DS versiyonun ise WayForward tarafından geliştirilmesi uygun bulunmuş.

Dark Spark'tan biraz bahsedecek olursak oyunun, Paramount ve Hasbro imzalarını taşıyan Transformers 4 - Kayıp Çağ filmiyle birlikte yani ona eş zamanlı olarak piyasaya sunulması bekleniyor.

Transformers: Rise of the Dark Spark (Sizden Gelenler)
Filmin Amerika için gösterim tarihinin 27 Haziran olduğunu hatırlatmakta fayda var. Yapımımızı seriden tanıdığımız War for Cybertron ve Fall of Cybertron ile aynı bakış açısı yani TPS ile oynayacağız. Rise of Dark Spark senaryo olarak bizlere oldukça geniş ve bir o kadar da uzun deneyim olanağı sunacağa benziyor, şu an bilinen detaylarıyla iki ayrı hikayeye sahip olacağız!

Bu olay örgülerinden birinde Autobotların tarafında yer alırken diğerinde ise Decepticonların yanında yer alabileceğiz. Yani dünyanın kaderi tamamen sizin ellerinizde olacak, yok et ya da kurtar!

Transformers: Rise of the Dark Spark (Sizden Gelenler)
Bu işte ekip olmak şart!
Geliştiricilerimizin bizlere sunduğu multiplayer seçeneği hâlihazırda var, buna ek olarak hikaye modu kısmına 4 Kişilik bir coop modunun eklenme ihtimalinin olduğu da aldığım duyumlar arasında yer alıyor. Sezgisel olarak bir yanım ısrarla bu mod gelecek, gelmeli diyor. Peki, bu oyunun olayı ne olacak? Yazımızın başlarında da söylediğim üzere Transformers filmleri ve oyunları arasında yer alan bir boşluk var ve o boşluğu kapatacak harika bir köprü olarak geliyor Rise of Dark Spark.