The Last of Us: Part 2'nin yapımı tamamlandı

Ersin Kılıç 5.05.2020 - 15:57
Naughty Dog resmi hesaplarından yapılan açıklamaya göre The Last of Us: Part 2'nin Gold sürecine ulaştığı, yani yapımın tamamlandığı duyuruldu.

Şu sıralar zorlu bir süreçten geçen The Last of Us: Part 2'nin yapım sürecinin tamamlandığı, yani oyunun Gold statüsüne ulaştığı açıklandı. kısacası iş artık Naughty Dog'tan en azından güncellemeler gelene kadar çıktı da diyebiliriz. Bu aşamada Gold statüsüne ulaşan oyunun basım yapılmak üzere fabrika yoluna düştüğünü de söyleyebiliriz.

The Last of Us: Part 2'nin yapımı tamamlandı

Firmanın en deneyimli ismi olan Neil Druckmann tarafından yapılan açıklama ile birlikte yapım sürecindeki detaylara da yer verilmiş. "Bilmenizi isteriz ki The Last of Us: Part 2'nin yapımı tamamlandı" diyen Druckmann, sözlerine şu şekilde devam etmiş; "Nisan ayında dünyanın yaşamış olduğu durum ve lojistik sebeplerden ötürü oyunu ertelemek zorunda kaldığımızı belirtmiştik. Şimdi ise oyunun yapım süreci tamamlandı ve elimizde bir çıkış tarihi var."

"Normalde bu gibi durumlarda bir kutlama anı olurdu, ofiste birşeyler yiyip içerdik. Ama herkes gibi bizler de evlerimize sıkıştık. Bu anda şimdiye kadar yaptığımız en iddialı oyunu çıkartan ekibimizi tebrik etmek istiyorum. Bunu daha önce de söylediğimi biliyorum ama yaptığınız şey elinizde olana kadar ne kadar yol katettiğinizi bilemezsiniz. Bölüm tasarımlarından mekaniklere, grafiklerden ortamdaki ayrıntılara kadar oyunun nasıl gözüktüğünü kendiniz deneyim edeceksiniz. Sanat yönetimi, karakterleri, hikayesi, ses tasarımı ve müzikleri ile aman tanrım, gerçekten şaşırtıcı bir iş oldu."

Bu ifadelere yer veren Druckmann, ekipte oyunu bitirdiklerini ve sonunda gözyaşlarına hakim olamadıklarını da sözlerine eklemiş. Son olarak oyunun 19 Haziran 2020'de piyasaya çıkacağını da hatırlatalım.

The Last of Us: Part 2'nin yapımı tamamlandı
İlginizi Çekebilir