Super Mario Maker'dan sonra şimdi sıra Sonic Maker'a geldi

Mehmet Atilla Turan 19.03.2018 - 21:12
Resmi bir oyun değil, fakat yine de kaliteli ve dikkat çekmeyi başarıyor.

Super Mario Maker, geçtiğimiz senelerde Wii U ve 3DS gibi platformlara çıkarak Mario oyuncuların hayalgüçlerindeki bölümleri ekrana ve oyuna yansıtmayı sağlıyordu. Özel teknikler ve gizli mekanikler ile donatılmış olan Super Mario Maker, çoğu oyuncunun istediği bir yapımdı ve Nintendo bu hareketi ile başarıyı elde etmişti. Şimdi sıra Sonic the Hedgehog hayranlarında. Birkaç gün önce yayınlanan Sonic Maker adlı mod, Sonic the Hedgehog'da istediğiniz bölümleri yaratmanızı sağlıyor.

Sonic Maker, hayran yapımı olmak için çok gelişmiş bir mod

Sonic Maker'ın yapımcısı, projenin daha yeni başladığını ve yeni eklentilerin yavaş yavaş Sonic Maker'da belireceğini belirtti. Şimdilik Sonic Maker'da neler yapabileceğimiz biraz sınırlı fakat bu durum proje ilerledikçe ortadan kalkacak. Şimdilik Sonic Maker'da neler yapabileceğimiz ise bir video ile gösterilmiş.


Modda bulunan özelliklerden birisi ise, Sonic the Hedgehog'un Genesis/Mega Drive'daki fiziklerinin aynısının, Sonic Maker'a eklenmesi olmuş. Game Maker Studio 2 ile yapılan bu mod, şimididen çoğu Sonic oynayıcısının dikkatini çekmiş bulunuyor. Modun ne zaman oyunculara yayınlanacağı ise henüz belli değil.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 07:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Super Mario Maker'dan sonra şimdi sıra Sonic Maker'a geldi
İlginizi Çekebilir