Stranger Things 80'lerde yapılmış bir oyun olsaydı...

Hürcan Köse 29.12.2016 - 09:28
Ya sen çok güzel bir detaysın!
Stranger Things kesinlikle 2016'nın en iyi yapımlarının başında geliyor. Eğer hala izlemediyseniz mutlaka en azından bir bölümlüğüne de olsa bu harika yapımı tecrübe etmenizi tavsiye ediyorum. Hatta sadece ben değil, her on kişiden dokuzu insanların Stranger Things izlemesini tavsiye ediyor.

Stranger Things 80'lerde yapılmış bir oyun olsaydı...
Şaka bir yana, gerçekten hepimizin içten içe özlediği o nostaljik korku atmosferini eksiksiz ve eşsiz bir şekilde yansıtmayı başaran Stranger Things aslında biz seksenler-doksanlar kuşağının aşina olduğu her şeye sahipti. Masa başı oyunları, bol ve renkli kıyafetler, o nostaljik tada sahip olan müzikler ve korku klişeleri. Hep kendi kendime oturup Stranger Things'in aslında tam da seksenli veya doksanlı yıllarda çıkmış bir oyun olsa nasıl olacağını düşünüyordum. Görünüşe göre bunu düşünen tek kişi de ben değilmişim.

Artık sadece 'düşünmeye' gerek yok çünkü Infamous Quests adlı tatlış grup Stranger Things'i ufak bir oyun haline getirmiş ve tam da o bahsettiğim nostaljik filtreyi kullanmışlar. Üstelik hemen şu anda ücretsiz olarak indirip oynayabiliyorsunuz! Elbette öyle çok bir şey beklemeyin. Tek bir sahneden oluşuyor neredeyse. Ama bu bile yetiyor be? Bir bakın, pişman olmazsınız. Şuradan indirebilirsiniz.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 18:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Silmak
Silmak 30.12.2016 05:16
dizideki dustin henderson'ı oynayan velete hastayım, resmen babalık güdümü kabarttı :) insanın öyle bir çocuğu olsa konuşur konuşur neşelenir. bu arada eleven reisin askerleriyiz ccc
Kalan Karakter: 300 Gönder
Arcade Fire
Arcade Fire 29.12.2016 14:28
Ben de iki bölüm izledim gerçekten iyi bir dizi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stranger Things 80'lerde yapılmış bir oyun olsaydı...
İlginizi Çekebilir