Sosyal medya kullanıcılarının çoğu Aleyna Tilki'yi sevmiyor

Furkan Güler 21.05.2018 - 13:47
Sosyal medyanın yozlaşmış hali bu sefer Aleyna Tilki'yi hedef aldı.

Geçtiğimiz günlerde 18 yaşına giren ünlü ve genç şarkıcı Aleyna Tilki, yine sosyal medyanın gündemi haline geldi. Ancak bu sefer durumlar Aleyna Tilki'nin isteği haricinde gerçekleşti. Belirtilenlere göre özellikle Aleyna Tilki'nin Instaragram hesabına gelen yorumların çoğu nefret söylemlerinden oluşuyor. İlk olarak Yetenek Sizsiniz yarışmasında ünlü olan Aleyna Tilki, sosyal medyada kendine gelen yorumların çoğunun küfür ve cinsel içerikli olmasından şikayetçi. İlk başta bunlara aldırış etmeyen başarılı şarkıcı, olaylar çığırından çıkınca babasından yardım istedi.

Aleyna Tilki kendisine gelen nefret söylemlerinden rahatsız oldu

Türkiye gündeminde popüler bir figür olmayı başaran şarkıcının babası, bu yorumları atanları mahkemeye verebilir. Şimdilik bu yorumlara önlem almayan Aleyna Tilki, bakalım ilerleyen günlerde gerçekten de cinsel içerikli yorumları atanları mahkemeye verecek mi? Eline klavyeyi alan herkesin söz sahibi olabildiği sosyal medyada Aleyna Tilki'nin herhangi bir kesime negatif söylemde bulunmaması bile bu kötü yorumları engellemiyor.

Son olarak bu tarz yorumların, atan kişilere ciddi sıkıntılar açabildiğini belirtelim. Sosyal medyada bir kişiye uyguladığınız her yaptırım, mahkeme önünde sosyal hayat ile eşit sayılıyor.


Yorumlar 19
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 19:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.05.2018 15:26
Ne istiyosunuz lem Genç Kızdan sevmiyorsanız dinlemeyin. Hakaret etmek kimsenin haddi değil kapatırsın olup biter. Pis dillerinizi uzak tutun Genç Kızlarımdan, Beğenmez iseniz saygı duyarım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.05.2018 10:35
Sanatçı= Uyuşturucu+Seks+fuhşiyat+egoizm haline geldi. Daha dün 3-5 sanatçı müsveddesi hapise atıldı. Hadi o zıkkımı içtiniz ulan paranız mı yetmedi bir de üretip satıyorsunuz. Bu şablona uymayan mutlaka sanatçılar var ama genel tablo bu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2018 03:20
Bir savaş çıksa da tekrar nüfusumuz 16 milyona düşse. Ülkenin &80 i çöp, kadın erkek yaşlı çocuk ayırt etmeksizin.
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2018 11:41
Sanatçı toplumun aynasıdır. Bu yüzden bu toplum Aleyna'yı ünlü yaptı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.05.2018 23:03
Ülkenin en yüksek makamlarındakilerin üslubu ortadayken neyi tartışıyorsunuz
Biz buyuz böyle de olmaya devam edeceğiz gerileriz ama ilerlemeyiz
Kendimizi kandırmayalım
Hamile sokağa çıkamaz, gülen kadın hafiftir, erkeğine itaat eder cart curt
Saygısız bir topluma dönüştük ve bu yadırganmıyor...
Kalan Karakter: 300 Gönder
ademt95
ademt95 22.05.2018 21:22
Once ramazan der sonra orucluyum der, agzinda milyon cesit kufurle gezer, ota bota karisir, doner insanlarin hayatina mudahele etmeye calisir... Size ne kardesim, takip etme, yorum yazma, milletin hayatindan size ne, ister bacagini acar ister gogsunu ki Aleyna`nin yaptigi da normal, instagram daki kadin djlerinize bakin ornek olarak orasini burasini acanlar belli. Onlara da kotu bakdigimdan degil ama Aleyna da onlarla bir degil, Aleyna`yi da sevip, savundugumdan degil ama ayip be kardesim! Rahat birakin insanlari. Kimseye kufur etme, hakaret etme hakkiniz yok. Sokakta da yok internette de yok!
MK Okuru
MK Okuru 22.05.2018 22:19
ne yazmışlar bende çıkmıyor resim ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sosyal medya kullanıcılarının çoğu Aleyna Tilki'den nefret ediyor
İlginizi Çekebilir