Sora, World of Final Fantasy'yi ziyarete geliyor

Hürcan Köse 1.11.2016 - 11:55
Bırakın gelsin, gel hele gel
Square Enix bugün yaptığı açıklama ile Kingdom Hearts serisinin ana karakteri olan Sora'nın World of Final Fantasy'ye misafir olarak geleceğini belirtti.

Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue'un çıkışı şerefine gelen Sora sadece kısa bir süreliğine indirilebilir karakter olarak oyunda yerini alacak. Daha sonrasında Sora'ya erişilemeyecek. Eklentinin ne zaman açılacağı ve ne kadar süre indirilebilir olacağı önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Sora, World of Final Fantasy'yi ziyarete geliyor
Tüm Final Fantasy evrenini tek bir çatı altında toplamayı amaçlayan ve bu işi de layığıyla yerine getiren World of Final Fantasy, PlayStation 4 ve PS Vita'ya özel olarak çıkarak gayet sağlam bir başarı yakaladı. Hatta kişisel fikrimi söylemem gerekirse Kingdom Hearts 3'ün bir teknoloji demosu gibi olan World of Final Fantasy, gerçekten güzel görsellere sahip. Zaten incelemesini de bu hafta içerisinde yazıp sizlerle paylaşacağım.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 16:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2016 13:07
Sora'nın bu oyunda bir hikayesi olacak mı yoksa sadece savaşlarda kullanılan bir karakter mi olacak bilginiz var mı? Bu arada oyun beklediğimden iyi çıktı.

----------------------------

Herhalde diğer karakterler gibi savaşta kullanılır sevgili okur. Ben de bayıldım. Bu akşam biraz daha oynayayım, sonra güzel bir incelemeye girişeceğim. Tek sevmediğim şey chibi karakterler oldu :(

Hürcan.
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2016 13:41
Bence de chibi karakterler yerine normal formda karakterler olsaydı çok daha hevesle oynardım muhtemelen.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sora, World of Final Fantasy'yi ziyarete geliyor
İlginizi Çekebilir