Sonic 30. yaş günü yeni oyunlar ve ürünler ile kutlanıyor

Merlinin Kazanı 27.05.2021 - 20:17
Sonic 30. yaş günü çerçevesinde düzenlenen Sega'nın Sonic Central etkiliğinde bir çok duyuru yapıldı.

Mavi kirpi dostumuz Sonic the Hedgehog yaşlanıyor. Nerede ise birçok genç oyun sever arkadaşımızdan daha yaşlı olan Sonic, 30. yaş günü kutlamaları, Sega tarafından Sonic Central etkinliğinde gerçekleştirildi. Etkinlik çok aydınlatıcı olmasa da, Sega en azından daha önce söylentilere konu olan Sonic Colours remaster ve retro Sonic koleksiyonunu doğruladı.

Sonic 30. yaş günü için duyurulan oyunlar

Sonic Colors: Ultimate

Sonic Colors daha önce Nintendo DS ve Switch için çıkmıştı. Bazı eklemeler ile yeniden hazırlanan versiyonu olan Sonic Colours: Ultimate , bu yılın sonlarına doğru geliyor. Oyun , PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S ve Nintendo Switch için bölümler halinde yayınlanacak. Bu yaz çıkıyor.

Retro Sonic Koleksiyonu

Sonic 30. yaş günü yeni oyunlar ve ürünler ile kutlanıyor

Sonic'in "yeni platformlar" için yeni retro derlemesinde Sonic Origins ve Sonic the Hedgehog 1, 2 ve 3, Sonic & Knuckles ve Sonic CD'sini içerecek. Sega, bu yılın ilerleyen günlerinde paylaşılacak daha fazla bilgi içeren "ek içerik ve özellikler" beklediğini söylüyor.

Sega ayrıca 30. yıl dönümü canlı yayını sırasında bir dizi küçük ölçekli duyuru yaptı. Two Point Hospital için ücretsiz Sonic temalı kozmetikler, ayrıca Yakuza spin-off Lost'ta bir Sonic: The Fighters arcade dolabı eklendi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 14:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic 30. yaş günü yeni oyunlar ve ürünler ile kutlanıyor
İlginizi Çekebilir