Sevilen seri Fairy Tail'in final sezonu için fragman paylaşıldı

Furkan Güler 29.08.2018 - 10:54
İlk bölümün yayınlanacağı tarih nihayet belli oldu.

2006 yılında ilk bölümü yayınlanan manga serisi Fairy Tail'in anime uyarlamasının final sezonu için tarih verildi. Hiro Mashima tarafından çizilen manga serisi, hali hazırda final yaptı. Ancak serinin sevenleri anime uyarlamasını heyecanla bekliyordu. 7 Ekim 2018 tarihinde yayınlanacak olan final sezonunda neler olacağı merak ediliyor.

Fairy Tail yeni sezonu ne zaman gelecek?

Son sezonda ana karakterimiz Natsu ve diğer ejderha avcılarının sırrını öğrenmiştik. İzleyenleri şaşkınlığa düşüren son bölümden sonra yapımcılar fanları tatmin etmek için Fairy Tail'in nasıl kurulduğunu gösteren bölümler yayınlamıştı. Usta Mavis Vermillion'un hikayesini anlatan bu bölümlerden sonra seri adeta unutulmuştu.

Yaklaşık 3 senedir haber alınamayan serinin tekrar ekranlara dönmesi tüm fanları sevindirdi. Hikayeyi sonlandıracak olan bu sezonda Lucy, Gray, Erza ve Wendy gibi karakterleri farklı çizimlerle görüyoruz.  Fairy Tail'un ustası olan Makarov'un yeni sezonda olup olmayacağı ise belli değil. Kara güçlere karşı savaşacağı tahmin edilen Natsu, bakalım yeni sezonda ne gibi eylemler yapacak? Merak ediyoruz. Umarız yapımcılar hikayede bir açık bırakmadan son sezonu güzel bir şekilde bitirebilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sevilen seri Fairy Tail'in final sezonu için fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir