Sağlık Bakanlığı'nın katıldığı kongrede vampirler konuşulacak

Furkan Güler 9.02.2018 - 14:19
Antalya'da düzenlenecek olan kongrede fantastik konular var

Her sene düzenlenen Türkiye Kan Merkezleri ve Transfüzyon Derneği’nin düzenlediği (TKMTD) XI. Ulusal Kan Merkezleri ve Transfüzyon Tıbbı Kongresi 11 – 15 Mart  2018 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek. Ancak kongreye dışarıdan bakıldığında bilimsel konular yerine fantastik konuların konuşulacağını düşünebilirsiniz. Fakat başlığın espri amaçlı seçildiği söyleniyor. Konferansta konuşmacı olarak görev alan Ercüment Ovalı, konferansta elbette vampirlerin konuşulmayacağını, bunun yerine sağlık sektörünü ilgilen konuların konuşulacağını söyledi. Yine de yayınlanan konferans programında açılış konuşmasının "Vampirler Neden Uzun Yaşar?" olması dikkatlerden kaçmadı.

Sağlık Bakanlığı'nın katıldığı kongrede vampirler konuşulacak

Sağlık Bakanlığı'nın katıldığı kongrede vampirler konuşuluyor

Açıklanan bilgilere göre kongrenin hedefi ise şu şekilde,

"Hedef; bu alanda çalışanlara standart bir başlangıç eğitiminin verilmesidir. İçerik önceki yıllarda yapılan kurslarla aynı olduğundan bu kursa mükerrer katılım önerilmemektedir. İlk defa aramıza katılacak arkadaşlara mutlaka bu kursa katılmalarını öneriyoruz. Kongrede birbirimizi daha yakından tanıyacak, öğrenecek, öğretecek, tartışacak, eğlenecek ve ülkemiz kan bankacılığının bir adım daha ileri gitmesini sağlayacağız. Kongre ve Kurs programını tamamlayanlara katılım sertifikaları verilecektir. Tüm kan merkezi çalışanlarının katılımını bekliyoruz."

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2018 17:09
Vampirler neden uzun yaşar? Çünkü kan emicilerdir, iliğini kemiğini kuruturlar. Vampirler dört, bilemedin beş yılda bir kazıklanmalı, yeni vampirlere şans verilmeli, kan tazelenmeli yoksa şekeriniz düşer eğilip almaya kalkarken kanınızdan fazlasından olursunuz.
MK Okuru
MK Okuru 11.02.2018 12:58
Kafan güzelmiş güle güle kullan
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2018 09:34
Bir gün biriyle bir sebepten yakin bir bağ kurarsaniz kisa zamanda anlarsiniz eğer bilinçliyseniz. Vampirler gerçektir. Tek fark ise ciddi ciddi kaninizi içmek yerine bedeninizden yayilan bioenerjiyi emerek sizi tüketirler. Son derece de ciddiyim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2018 09:31
Lakin vampirler gerçekten varlar. Aura, bioenerji, elektro manyetik dalgalarinizi ve aslinda pil olan bedeninizden çikan frekanslari emerler. Yaşam özünüzle beslenirler. Bunlar cidden insan da degil tam olarak aslinda.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2018 09:28
İnsanlar bilse aslinda vampirizm gerçek..sadece ifade edilen şekillerde yani karikatürize edilmiş hali olan biyolojik anlamda değil. Vampirler gerçek anlamda kan içip süper güçleri ve sarimsak kazik gümüş kurşun gibi zaaflari olan varliklar degil. Bunlarin hepsi maddeselleştirilmiş metaforlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2018 15:03
latife,kan bağışına dikkat çekmek için tasarlanmış bir konu,MK haberini yaptığına görede işe yaramış.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sağlık Bakanlığı'nın katıldığı kongrede vampirler konuşulacak
İlginizi Çekebilir