Rainbow Six: Siege'in High Calibre güncellemesi çıktı

Ersin Kılıç 2.12.2021 - 10:11
Rainbow Six: Siege güncellemesi yeni İrlandalı Operatör Thorn'u, Avustralya Çölleri haritasının yenilemesini ve birçok güncellemeyi içeriyor.

Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege 6. Yıl'ın üçüncü sezonu olan High Calibre'ın şimdi PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One konsol ailesi, Xbox Series X | S, Windows PC ve Stadia’da başladığını duyurdu. Bu yeni sezon; İrlandalı operatör Thorn, Avustralya Çölleri haritasının yenilemesi, takımların yeni varsayılan renkleri ve diğer güncellemelerin yanı sıra yeni bir egzotik silah görünümü sunan yeni bir Savaş Kartı getiriyor.

Rainbow Six: Siege'in yeni operatörü çıktı

High Calibre'de oyuncuların keşfedeceği savunan Thorn’un cihazı Keskin Çiçek Kabuğu; fırlatılabilir yakınlık sensörlü bir cihaz olup tetiklendiğinde patlamak üzere geri sayım başlatır. Düşman oyunculardan biri etki alanından zamanında çıkmazsa, fünye sayacının sona ermesiyle hasar alır. Thorn, birincil silah olarak yeni özel yapım UZK50Gi veya M870 ve ikincil silah olarak 1911 TACOPS veya C75-AUTO ile donatılmış orta hızlı, orta zırhlı bir operatördür. 

Ek olarak Avustralya Çölleri haritası, dengelemeyi ve oyuncu konforunu iyileştirmek için yenilendi. Hem ana bina hem de dışı, saldıranların daha etkili stratejiler oluşturmasına ve yürütmesine izin verecek şekilde düzenlendi. İlave olarak, binaya zayıf dış duvarlar eklendi. Bazı alanlar, çöpleri kaldırmak ve de daha iyi görüş ile denge sağlamak için yenilendi ve temizlendi.

6. Yıl 4. Sezon, 21 Şubat'a kadar sürecek olup 100 kademe ve 131 ödül içeren yepyeni bir Savaş Kartı ile birlikte geliyor. Bu Savaş Kartı bir ücretsiz bir de 1200 R6 Kredisi karşılığında alınabilen Seçkin yol içeriyor. Seçkin Savaş Kartı sahipleri Thorn olarak anında oynamaya başlayıp daha hızlı ilerleme kaydederken, diğer oyuncular 14 Aralık’tan itibaren Nam veya R6 Kredisi ile Thorn’u açabilirler. Avustralya Çölleri harita yenilemesi, takımların yeni varsayılan renkleri, yeni gösterge ve operatör güncellemeleri dahil olmak üzere yeni sezon içeriği şu anda ücretsiz ve tüm oyuncular için erişilebilir.

Rainbow Six: Siege'in High Calibre güncellemesi çıktı

Rainbow Six Siege, 2 Aralık Perşembe gününden 6 Aralık Pazartesi gününe kadar Playstation®4, Playstation®5, Xbox One, Xbox Series X | S ve Windows PC için Epic Games Store ile Ubisoft Connect'te ücretsiz oynanabilir. Oyuncular ayrıca bu süre zarfında, oyunun platforma ve sürümüne bağlı olarak %70'e varan bir indirimden yararlanabilecek. Ayrıntılı bilgi için lütfen freeweekend adresini ziyaret edin. 

High Calibre ile gelen ek güncellemeler aşağıdakileri içerir:

  • Varsayılan takım renkleri artık mavi ve kırmızı olacak, rakip de her zaman kırmızı renkte görünecek.
  • Yeni gösterge (HUD).
  • Dengeleme güncellemeleri (Finka, Echo ve Mozzie'nin dronları, kurşun geçirmez kamera güncellemesi).
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 06:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2021 14:22
Harika
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege'in High Calibre güncellemesi çıktı
İlginizi Çekebilir