Prison Break hayranları için üzücü haber

Özgür Deveci 11.11.2020 - 14:05
Özellikle ilk sezonu ile büyük ses getiren Prison Break'in başrol oyuncusu Wentworth Miller, dizinin altıncı sezonu hakkında açıklamalarda bulundu.

Özellikle ilk sezonu ile büyük ses getiren Prison Break'in başrol oyuncusu Wentworth Miller, dizinin altıncı sezonu hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Dizinin yıldız oyuncusu Miller, altıncı sezon çekilirse sete geri dönmeyeceğini açıkladı. Açıklamayı kişisel Instagram hesabı üzerinden paylaşan ünlü aktör, boş bir beyaz sayfanın fotoğrafını yayınladı. Miller, LGBTQIA+ topluluğunun bir parçası olduğundan artık eşcinsel olmayan karakterleri oynamak istemediğini söylüyor. Bundan hayal kırıklığına uğrayabilecek hayranlarına sempati duyduğunu söyleyen oyuncu, kararına ve inançlarına bağlı kalacağını belirtti.

Fox tarafından yapılan dizi, genel olarak işlemediği bir suçtan dolayı idam cezası almış Lincoln Burrows (Dominic Purcell) 'u ve Lincoln'ün kardeşi Michael Scofield (Wentworth Miller)'ın kardeşini kurtarmak için tüm yasal yolların tükendiğini fark edip onu hapishaneden çıkarmak için bir kaçış planı yapması ve sonrasında gelişen olayları konu alıyor. Yayınlandığı günden itibaren hayranların favorisi haline gelen dizinin, sonrasında Prison Break: Proof of Innocence adında bir spin-off serisi de çekildi.

Prison Break hayranları için üzücü haber

Prison Break hayranları için üzücü haber

Prison Break'in altıncı sezonunun gelip gelmeyeceği henüz belli değil. Orijinal dizi 2009'da sona ererken, 2017'de beşinci sezonuyla kaldığı yerden devam etmişti. Dizinin geleceği hakkında yoğun spekülasyonlar olmasına rağmen, Mayıs 2017'de beşinci sezon sona erdi. Fox, 2018'in başlarında altıncı sezonun yayınlanacağını onaylasa da, kanal o zamandan beri Prison Break'in aktif gelişimde olmadığını belirtti. Diğer bir deyişle Prison Break'in altıncı sezonu, Miller'in açıklamasından çok daha önce yayınlanmıştı. Miller artık Prison Break dizisine devam etmeyecek. Ancak hayranlar, aktörün bundan sonra hangi rolleri oynayacağını görmekten büyük heyecan duyuyor.

Wentworth Miller'in yeterince temsil edilmeyen hikayeler anlatmak konusunda bu kadar toplumsal bir duruş sergilediğini görmek gerçekten iç açıcı. Diziler ve filmler daha karmaşık LGBTQIA+ karakterleri sunmaya başlarken, çoğu hala eski Hollywood klişelerine geri dönüyor. Azınlıkların seslerini yükseltmeye devam etmek ve mümkün olduğunca hikayelerini paylaşmak gerekiyor. Miller, artık Prison Break'te Michael Scofield'ı oynamayacak ama bu kararından fazlasıyla memnun görünüyor. Miller'ın duruşu hayranlarına ilham vermeye devam ediyor ve bundan sonra nereye giderse gitsin onu destekleyecekleri çok açık.

Miller'ın resmi Instagram hesabı üzerinden paylaşılan fotoğrafa aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

"This is my favorite IG account," someone wrote in response to a recent post. Thank you. I want you to know I saw that. I see the positive comments and DMs (a lot of them anyway). Affectionate. Supportive. Appreciated (by me). Obviously there are comments and DMs I appreciate less. Who are these people? On my page? What backwards-ass, Stone Age values country did they crawl out of? The U.S.? I won't be disappearing (too many cool things to repost). The ability to comment likely will. I'm not concerned for myself. I can't be "bullied" in this space. I have too much power. "Delete. Block. Deactivate." Etc. But I take seriously the possibility of queer kids visiting here, recently out of the closet or exploring the idea... I don't want them exposed to bullshit. On a related note... I'm out. Of PB. Officially. Not bec of static on social media (although that has centered the issue). I just don't want to play straight characters. Their stories have been told (and told). So. No more Michael. If you were a fan of the show, hoping for additional seasons... I understand this is disappointing. I'm sorry. If you're hot and bothered bec you fell in love with a fictional straight man played by a real gay one... That's your work. - W.M. ??????

@ wentworthmiller'in paylaştığı bir gönderi ()

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 07:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.11.2020 14:18
Bunun sonu yok herhalde, sonuna koydukça yeni harf geliyor..

Cinsel tercih afyondur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.11.2020 14:15
LGBTQIA eyc ay cey key el em en



o pi qu ar es ti yu...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.11.2020 14:19
Pozitif ayrimciligin dibine vuruldu.Her dizide en az iki escinsel var,üstelik surekli bir öpüşme, sevişme, durumundalar.Temsil edilmelerine ses cikarmam ama toplumun max %5 ini oluşturan bu kesim Amerikan dizilerinin %80 inde temsil ediliyorlar.Dunyada bircok baska azinlik da var,onlarin temsili?
MK Okuru
MK Okuru 13.11.2020 09:54
Haklisin kardesim. Ben bir escinsel degilim ve bundan rahatsiz oluyorum. Mesela film izliyorum aniden bir tane escinsel 2 tane birbirine dokunmaya falan basliyor filmde aniden odaya biri girecek diye korkuyorum. Sonra nonos falan sanirlar odum kopuyor. Bence bu escinlleri kaldirsinlar filmlerden
taylanz
taylanz 12.11.2020 16:50
İnsanların kendisini ve yaptığı işi de artık yalnızca cinsel kimliği üzerinden tanımlıyor oluşu da artık işin rayından çıktığının göstergesi.
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2020 12:03
%100 katılıyorum. Feminizm de eşcinsellikten sonra ikinci sırada geliyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2020 15:05
eşicinsel karakter oynamam diyen oyuncu ile eşcinsel olmayan karakter oynamam diyen oyuncu arasında ne fark var?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.11.2020 23:05
iyi oldu zaten gereksiz uzamıştı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Prison Break hayranları için üzücü haber
İlginizi Çekebilir