Overwatch'un yeni karakteri belli oldu

Furkan Güler 3.11.2018 - 00:26
Huzurlarınızda Ashe!

Oyun dünyasının en çok sevilen oyun geliştiricilerinden bir tanesi olan Blizzard yeni Overwatch karakterini, Blizzcon etkinliğinde sevenlerine gösterdi. Son olarak oyuna tank sınıfında Wrecking Ball isimli karakteri ekleyen geliştiriciler, bu kez oyuna atak sınıfına ait Ashe karakterini ekleyecek.

Overwatch'un yeni karakteri belli oldu

Hikayede oyunun ünlü kovboyu McCree'nin, düşmanı olan Ashe uzun namlulu silah taşıyor. Ayrıca yetenek kısmında dinamit ve minik bir çifte kullanabiliyor. Ayrıca Ulti yeteneği olarak B.O.B. isimli arkadaş robotunu çağırabilen Ashe kendini koruyabiliyor. Diğer atak sınıfına ait karakterlere nazaran oynaması biraz daha karmaşık olan ve refleks gerektiren Ashe bakalım oyuncuların hoşuna gidebilecek mi?

Diğer kahraman tabanlı FPS oyunlarından farklı olarak  kaliteli oynanış dinamiklerine sahip olan Overwatch'a, maalesef pek sık içerik gelmiyor. Yeni içerik yerine oyuna özel etkinlikler getiren Blizzard, Ashe'i takipçilerine sevdirebilecek mi? Tüm bunların yanında bakalım Ashe oyun içerisinde McCree ile nasıl anlaşacak merak ediyoruz. 

Ashe'in yanında videonun sonunda gözüken beyaz robotun ise hikayede nasıl bir rolü olduğu şimdiden merak edildi. Muhtemelen Overwatch'un bir sonraki karakteri kendisi olacak. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 03:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2018 17:40
Kendisini şimdiden sevdim <3
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2018 09:07
PERFECT !!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch'un yeni karakteri belli oldu
İlginizi Çekebilir