OMEN by HP LoL Turnuvası II'nin şampiyonu belli oldu

Ersin Kılıç 30.06.2017 - 22:30
Prag'a hangi takım gidiyor?
Merlin'in Kazanı olarak geçtiğimiz haftalarda OMEN by HP'nin desteği ile yepyeni bir turnuvaya daha başlamıştık. İşte kayıt aşaması ile birlikte başlayan ve iki aylık bir süreç boyunca devam eden bu turnuvamız geçtiğimiz dakikalarda gerçekleşen ve bizim de canlı olarak yayınladığımız final müsabakası ile sona erdi.

Saat 20:00'da başlayıp Can Dostlar ve Portakallar Reborn takımları arasında gerçekleşen final mücadelesi oldukça eğlenceli anlara sahne oldu. Turnuvanın galibi ise rakibini 3-0'lık bir skor ile geçen Can Dostlar ekibi oldu. Daha ilk dakikadan itibaren oyun disiplininden taviz vermeyen Can Dostlar ekibi böylece önümüzdeki dönemde Prag'da gerçekleşecek olan For Games etkinliğinde de yarışma hakkını kazanmış oldu.

3.'lük maçına çıkan Nexus Five ve Vefa eSports takımları arasındaki mücadelenin kazananı ise Nexus Five oldu. Ayrıca canlı yayın sırasında sorduğumuz sorulara doğru cevabı veren beş takipçimiz Playstore'dan 50 TL'lik hediye çekinin de sahibi oldular.

Turnuvaya katılan tüm ekiplere teşekkür ediyor ve turnuvanın galibi olan Can Dostlar ekibini tebrik ediyoruz. Bir başka turnuvada görüşmek üzere!

OMEN by HP LoL Turnuvası II'nin şampiyonu belli oldu
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2017 22:38
Tebrikler
Kalan Karakter: 300 Gönder
OMEN by HP LoL Turnuvası II'nin şampiyonu belli oldu
İlginizi Çekebilir