Monster Notebook, Avrupa pazarına açılacağını açıkladı

Ersin Kılıç 27.08.2019 - 13:50
Firma yeni projelerini duyurdu

Monster Notebook, 27 Ağustos Salı günü, İstanbul’da düzenlediği etkinlikte, şirketin hedeflerini, gelecek projelerini ve oyun bilgisayarı sektörünün genel durumunu değerlendirdi. Oyun bilgisayarı alanında Türkiye pazarının lider markalarından biri olan Monster, yıl sonunda Avrupa pazarında olacağını açıkladı. 

Monster Notebook, Avrupa pazarına açılıyor

Bilgisayar ve oyun sektörü hakkında da çeşitli değerlendirmelerde bulunan şirket, bilgisayar pazarından bağımsız olarak oyun bilgisayarı pazarının büyüdüğünü ve yıl sonu itibariyle, geçen seneye oranla %30 civarında satış artışına ulaşmayı planladıklarını bildirdi. Dünyada ve Türkiye’de hızla büyüyen bir alan olan e-sporu da destekleyen Monster Notebook, Türkiye’nin bu alanda en büyük turnuvalarından biri olan Intel® ESL Türkiye Şampiyonası’na, Ana Sponsor olarak destek verdiğini de açıkladı. Intel® ESL Türkiye Şampiyonası, 12-15 Eylül tarihleri arasında İzmir Enternasyonel Fuarı'nda gerçekleşecek. 

Gelişmiş ekran kartları ve yeni nesil Intel işlemcilerle oyuncuların tercihi olan Monster oyun bilgisayarı serileri Abra ve Tulpar, yüksek performansları ve oyunculara özel tasarımlarıyla günün her saati oyun oynamayı keyifli hale getiriyor. Monster oyun bilgisayarları ayrıca, kişiselleştirme avantajı ile oyun tutkunlarının istedikleri özelliklerde bir dizüstü bilgisayar sahibi olmalarına imkan sağlıyor. 

Monster CEO’su İlhan Yılmaz: Hedef, Türkiye’den çıkan bir dünya markası olmak

Monster Notebook olarak, yaklaşık 20 yıl önce şirketin temellerini attıkları ilk günden itibaren en büyük hayallerinden birinin Türkiye'den bir dünya markası çıkarmak olduğunu söyleyen Monster Notebook CEO’su İlhan Yılmaz, “Bilgisayar oyunları pazarı dünyada olduğu gibi Türkiye’de de hızla büyüyor. Bugün Türkiye’de aktif oyuncu sayısı 30 milyon ve pazardaki toplam oyun geliri yaklaşık 850 milyon dolar. Bu rakam dünyada ise 46 milyar dolar ile Hollywood gelirlerini aşmış durumda,” dedi.

Monster Notebook, Avrupa pazarına açılacağını açıkladı

İlhan Yılmaz sözlerine şöyle devam etti, “Biz kurulduğumuz ilk günden itibaren bir alana odaklandık: performans. Oyuncuların ihtiyacı olan ve iş hayatında yüksek performans isteyenlere bilgisayar üretiyoruz. Oyun bilgisayarı bizim tüm gücümüzle sahiplendiğimiz bir alan. Bugün oyun bilgisayarı dediğiniz zaman Türkiye’de pek çok insan Monster Notebook markasını tanıyor ve biliyor. Şimdi de bir başka hayalimiz gerçek olsun istiyoruz. Türkiye’den bir marka dünyaya açılsın, markamız Türkiye sınırları dışında da güvenilen ve bilinen bir marka haline gelsin."

Monster Notebook, Avrupa’da ilk mağazasını Almanya’nın Berlin kentinde açmayı planlıyor. Almanya'da e-ticaret siteleri üzerinden Avrupa'nın da pek çok ülkesine satış yapmayı hedefleyen Monster Notebook, Berlin'de açacağı konsept mağazasında ürünlerini Almanya pazarına tanıtacak. Monster mağazasında ayrıca ziyaretçilere en son oyun ve eğlence teknolojileri tanıtılacak.

Asla taviz vermeyeceğimiz bir konu: Müşteri memnuniyeti

Sektörde geldikleri noktada en önem verdikleri konulardan birinin müşteri memnuniyeti olduğunu ifade eden İlhan Yılmaz, "Monster olarak kurulduğumuz günden beri müşterilerimizin sorunlarını çözmeyi daima birinci önceliğimiz olarak gördük. Kullanıcılarımıza hızlı, şeffaf, güvenilir bir hizmet sunuyoruz. Tüm ürünlerimizde 2 yıl garanti veriyoruz ve bu süre içinde üründe kullanıcı hatası yok ise karşılaşabilecekleri sorunlar için ücret almıyoruz. Bugün sektörde olmayan rekor bir hizmet süremiz var. Kullanıcılarımızın şikâyetlerini en erken 1 saat, en geç 3 iş günü içerisinde çözebiliyoruz. Bir sorun yaşarlarsa daima onların yanında olduğumuzu ve her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu hissettiriyoruz," diye konuştu. 

Monster Notebook tüm ürünlerine 2 yıl garanti veriyor. Bu süre içinde üründe kullanıcı hatası yok ise karşılaşabilecekleri sorunlar için ücret almıyor. Ayrıca üründen memnun kalmazsanız 15 gün içinde koşulsuz iade edebiliyorsunuz. Monster Notebook ayrıca tüm kullanıcılarına satın aldıkları ürünün kullanım ömrü boyunca ücretsiz bakım hizmeti sunuyor. Kullanıcılar, ürünlerini 6 ayda bir Monster servisine getirerek ya da anlaşmalı kargo şirketleri aracılığıyla ücretsiz olarak göndererek cihazın temizliği ve termal macun değişimi gibi işlemleri ücretsiz gerçekleştirebiliyorlar. Böylelikle hem ürünün kullanım ömrü artıyor hem de kullanım süresi boyunca aynı yüksek performansı vermesi sağlanıyor.

Monster Notebook geçtiğimiz günlerde, Kadıköy’de yeni teknik servis merkezi binasını hizmete açtı. Yeni nesil teknik servis, sorunları niteliğine göre bir saat ile maksimum 3 iş günü içerisinde çözmeyi hedefliyor. 

Monster Notebook’un uzman teknik ekipleri, son teknolojiye sahip test cihazları sayesinde bilgisayardaki sorunları kısa sürede teşhis ediyorlar. Ön değerlendirmeye alınan bilgisayarlar, ardından sorunla ilgili bölüme yönlendiriliyor. Teknik servis, onarımın her aşamasında kullanıcıyı bilgilendiriyor. Monster Notebook, güçlü tedarik ağı ve geniş yedek parça stokları sayesinde, parça değişimi gibi normal şartlarda uzun sürebilecek işlemleri bile çok kısa sürede gerçekleştirebiliyor. Bu sayede kullanıcılar teknik servise getirdikleri bilgisayarlarını 1 saat gibi kısa bir süre içerisinde teslim alabiliyorlar. 

Monster Notebook, Avrupa pazarına açılacağını açıkladı

Monster Notebook, oyun severlerle buluşmak üzere Roadshow’a çıkıyor


Monster Notebook, 27 Ağustos - 12 Eylül tarihleri arasında oyuncuyla ve tüketiciyle doğrudan bir araya gelebileceği bir yolculuğa başlıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir şehirlerinde, meydanlar, AVM’ler ve etkinlik alanlarında çeşitli aktiviteler düzenleyecek olan Monster Notebook, özel giydirilmiş Monster aracı ile oyun severlerle buluşacak. 15 gün boyunca 8 ayrı mekânda gerçekleştirilecek etkinliklerde, Monster aracı ve beraberinde özel olarak kurulacak Monster çadırı içerisinde ziyaretçilere «Beat Saber» oyunu oynatılacak. 

Monster Roadshow’un rotası, Forum İstanbul, Cevahir AVM, Ankara ANKAmall, KentPark, C¸es¸me ve İzmir Enternasyonel Fuarı olarak belirlendi. Roadshow’un son durağı İzmir’de gerçekleştirilecek olan Intel® ESL Türkiye Şampiyonası olacak.

E-sporu destekleyen Monster Notebook, Intel® ESL Türkiye Şampiyonası’nın Sponsoru 

Türkiye’nin e-spor alanında en büyük turnuvalarından biri olan Intel® ESL Türkiye Şampiyonası, 12-15 Eylül tarihleri arasında İzmir Enternasyonel Fuarı'nda gerçekleşecek. Monster Notebook, Intel® ESL Türkiye Şampiyonası’na sponsor olarak destek veriyor. Finalistlerin Monster Tulpar serisi dizüstü bilgisayarlarda yarışacağı bu önemli organizasyonda Monster Notebook oyun severlerin karşısına farklı deneyimler ve çeşitli sürprizlerle çıkmaya hazırlanıyor. 

Canavar gibi performans isteyenler için: Abra, Tulpar ve Huma 

Monster Notebook, Abra ve Tulpar serisinin yüksek performanslı modellerini de görücüye çıkardı. Monster Notebook’un Abra ve Tulpar serilerinin yeni modelleri, gittikleri her yerde yüksek performanslı bir bilgisayara ihtiyaç duyan kullanıcıların işini kolaylaştıracak.  Gücünü Intel’in son nesil işlemcilerinden alan modeller, yüksek grafik kalitesi için NVIDIA’nın en son teknoloji ekran kartları kullanıyor. Özellikle ışın izleme teknolojisine sahip RTX grafik kartlı Tulpar modelleri, hızlı SSD depolama birimleri ve sahip oldukları DDR4 RAM’ler sayesinde en zorlu grafik işlemlerini bile zorlanmadan yaparak size zaman kazandırıyor.

HUMA: Hafif, Zarif ve Güçlü

Monster Notebook’un iş bilgisayar segmenti olan HUMA serisinin yeni dizüstü bilgisayarları ile hafiflik, zariflik ve performansı bir arada yaşama imkanına sahipsiniz. Sadece 1 kg olan ağırlığı, 14” FHD ekranı ve sahip olduğu sınıfının en güçlü donanımı sayesinde vazgeçemeyeceğiniz bir bilgisayar olacak.

Huma H4 V2.1 ve V2.2 modeli, hem siyah hem de gümüş renkte satışa çıkıyor. İçerisinde bulunan Intel Whiskey Lake Core i7-8565U işlemcinin performansı ve sınıfında en güçlü ekran kartı olan 2GB GDDR5 Nvidia MX250 ekran kartıyla uzun süreli pil ömrü ve performansı bir arada sunacak. 17.1 mm’lik ince tasarımı ve magnezyum alaşımlı kasasıyla gücü her yere rahatlıkla taşıyabileceksiniz. 

Basın Bülteni

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.08.2019 16:04
öncelikle kullanıcı hata kaynaklı tamiratlarda 1 gamebook para istemeyi bırakmaları lazım böylelikle bir çok müşteri kaybettiler zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Notebook, Avrupa pazarına açılacağını açıkladı
İlginizi Çekebilir