Monster Hunter World'ün Steam oyuncu sayısı üçe katlandı

Furkan Güler 14.01.2020 - 10:47
Ancak negatif inceleme yorumları geliştiricilerin canını sıkıyor.

Capcom son yıllarda piyasaya sürdüğü en iyi oyunlardan bir tanesi olan Monster Hunter World'ün Steam oyuncu sayısı üçe katlandı. Iceborne güncellemesiyle oyuncularını geri çağıran oyun, yepyeni içeriklere sahip. Yeni güncelleme sayesinde oyuncularını üçe katlayan Monster Hunter World'ün PC sürümü, maalesef teknik sıkıntılara sahip. Oyunun kayıt dosyasının silinmesi gibi oldukça can sıkıcı hatalara sahip olan oyunun Steam sürümü negatif yorumlar da almaya başladı.

Monster Hunter World'ün Steam oyuncu sayısı üçe katlandı

Monster Hunter World hakkında,

Yeni bir dünyaya hoş geldin! Bir avcı rolünde oyna ve avantaj kazanmak için yer şekillerini ve orada bulunan çeşitli canlıları kullanabileceğin canlı, nefes alan bir ekosistemdeki yırtıcı canavarları öldür. İster tek başına, ister üç diğer oyuncuyla ortak olarak avlan ve yeni ekipmanlar üretip daha büyük ve daha kötü yaratıkları öldürmek için katlettiğin düşmanlarından düşen malzemeleri kullan!

Destansı yerlerde devasa canavarlarla savaş.

Bir avcı olarak çeşitli yaşam alanlarında canavarları avlama görevini üstleneceksin.

Bu canavarları ortadan kaldır ve daha tehlikeli canavarları avlayabilmek için daha güçlü silahlar ve zırhlar yapmana imkan sağlayan malzemeler al.

Serinin en yeni bölümü Monster Hunter: World'de, sürprizlerle ve heyecanla dolu yeni bir dünyada elindeki her şeyi canavarları avlamak için kullanarak en iyi av deneyiminin tadını çıkarabilirsin.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Hunter World'ün Steam oyuncu sayısı üçe katlandı
İlginizi Çekebilir