Mario Kart PC için gelebilir

Efdal Erdem 7.07.2022 - 12:55
Mobil, Nintendo Switch, SNES ve Nintendo 64’ün yanı sıra Mario Kart PC için de gelebilir. Yeni sızıntılar beklenti yaratıyor.

Nintendo, Mario Kart Tour'u 2019'da Android akıllı telefonlara ve iPhone'lara getirdi. Hali hazırda SNES, Nintendo 64, Nintendo Switch’te de olan Mario Kart PC platformunda kendisini çok göstermedi.

Oyunun ücretsiz olarak mobile çıkması birçok hayranı için büyük bir fırsat olmuştu. Mario Kart bir Nintendo platformuna gerek duymaksızın, basitleştirilmiş bir sürüşle ve daha kısa bölümlerle de olsa oynanabiliyordu. 

Mario Kart PC çıkışına işaret eden veri madencilerinin bulguları

Mario Kart PC çıkışı için Mario Kart Tour’da ilginç bilgilere rastlandı. Pazartesi gelen yeni bir güncellemenin ardından Mario Kart Tour verileri içerisinde araştırmaya girişen MondoMega, Mario Kart 8 Deluxe için gelecek yeni içeriklerin yanı sıra Mario Kart PC sürümü için önemli bulgulara rastladı.

Mario Kart PC için gelebilir

Geçmişte Mario Kart Tour’dan serinin en yeni oyunu Mario Kart 8’e yeni karakterler ve pistler aktarıldı. Mobil oyuna son gelen güncelleme yeni pistler, bir savaş modu, anti yerçekimi ve Mario Kart 8 ile bağlantı kurmaya yönelik yenilikler içeriyor. 

Yakın zamanda benzer şekilde, veri madenciliği ile yeni Call of Duty: Modern Warfare 2 haritaları ve silahları da Call of Duty Warzone aracılığı ile sızdırıldı.

ResetERA üzerinden rastlantılarını yayınlayan veri madencisi, tüm bunların haricinde mobil oyunun fare ve klavye desteğine yönelik bilgilere de rastladı. Oyun kolu desteği de yakın gözüküyor olsa da buna yönelik somut izlere henüz rastlanamıyor.

Mario Kart PC’ye iki şekilde gelebilir: Windows 11 için Microsoft & Amazon’un Android uygulama desteğinden faydalanılabilir veya Google’in Android uygulamalarını Windows 10 ve 11’e getirme çalışmaları sonucunda.

Sızıntı ve bunun üzerine yapılan yorumlara yönelik Nintendo henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. Dolayısıyla Mario Kart Tour’un PC’ye resmen çıkıp çıkmayacağı, android uygulaması olarak mı geleceği veya ne zaman geleceğine dair hiçbir bilgi netleşmiş değil.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 12:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2022 17:36
Nintendo hayatında PC ye oyun yapmamış, şimdi mi yapacak? Editörlerinizin haber kaynaklarını doğrulamadan neden yayınlıyorsunuz her haberi?
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2022 21:59
Bu ztn morionun mobil oyununun pc ve4siyonu çok bi esprisi yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mario Kart PC için gelebilir
İlginizi Çekebilir