1/6

Lara Croft and the Temple of Osiris Rehberi

Ali Hatay 26.08.2016 - 11:07
Bir Lara Croft macerası...
Konusu: Guardian of Light'ın devam olan bu oyunda Mısırın kötü tanrısı Set insanlığı köleleştirmek istemektedir. Lara Croft hali ile buna müsaade etmeyecektir ve de etmezde. Ama elbette bunu tek başına yapamaz. Hazine avcısı Carter Bell ve arkadaşlarından yardım alır. Ama asıl yardımı Mısır Tanrısı Horus ve Osiris'ten alması gerekmektedir. Osiris'e can vermek için Osiris'in Tapınağında dağılmış parçalarını bulmak gerekmektedir.

Açıklama: Ben oyunun sadece çözümünü yazdım. Çok fazla detaya girmedim. Sadece bulmacalar ve bu bulmacalar giden yolları tarif ettim.Gelen düşmanları öldürmek size kalıyor. Ayrıca alanın her tarafını gezin araştırmalar yapın. Germleri (Elmasları), silahları alın. Her gördüğünüz küpleri kırın. ve içindekileri alın. Hem puan toplarsınız hem karakteri geliştirmek için faydası olacaktır. İnvertoriyde hangi silahı hangi koruyucuyu kullanacağınız, nerede neyi kullanacağınızı size bıraktım. Zaten başka türlüsü olmazdı.
Oyunda kaybolmanız mümkün benim tarif sırmada giderseniz kaybolmazsınız. Ayrıca heykellerin altındaki basamağa basarsanız gideceğiniz yönü gösteriyor.
Haydi kolay gelsin. Açıklamaya başlayalım;

Level 1: Pyramid of OsirisOverworld: Shrine of Osiris e ziyaret.

Silah ve hareket kontrolü yaptıktan sonra köprüyü geçin ilerleyin. Yükseltilmiş küp basamaklardan yukarı çıkın küreye ateş edin ve kapıyı açın.

Size ateş eden göze ateş ederek yönünü sola çevirin. Böylece kazıklar inecek. Buradan geçip aynı işlemleri yaparak bütün kazıklı geçitleri açın.

Yükselen basmaktan yukarı çıkın. Soldaki duvarın üzerindeki halkaya ip atarak yukarı tırmanın. Sağ yerdeki basamak üzerine basın ve hızla açılan kapıdan girin. Gelen iskeletorları öldürün. Karşı duvardaki halkaya ip atın ve karşıya geçin. Ok atan mekanizmaya bomba koyup patlatın. 
Yıkık platformdan ilerleyin.

Yükselen basmaklardan yukarı zıplayın.

Işık saçan küreyi hareket ettirin. Aşağı atın sonra bu küreyi iterek merdivenden yukarı çıkarın. Kum saatin şeklindeki yuvaya oturtun. Sağdaki küreyi bulun bunu da iterek getirin ve yuvasına yerleştirin. Acılan platform kapısından ve köprüden geçin. Düşmanları temizledikten sonra sağdaki duvardaki halkaya ip atıp yukarı çıkın.

Yıkık köprüden ilerleyin. İlk canavarla karşılaşacaksınız. Bu dev bir timsah sizi kovalıyor. Yakalanmamak için sağ tarafa devamlı ve hızlı bir şekilde koşun. Bela sadece bu değil köprü de yıkıldığı için çok hızlı koşmalısını. Sonuçta ucu ucuna duvara geliyorsunuz ve haklaya ip atarak bu musibetten kendiniz kurtarın.

Dev timsah sizi yutamadığı için üzgün ama yapacak bir şey yok.

Açılan kapıdan girin.

Arkadaşlarınız alarak soldaki merdivenlerden aşağı inin. Set in konuşmalarını dinleyin Hain gülüşüne şahit olun. İsisin (Osirisin karısı) talimatlarına uyarak soldaki köprüden ilerleyin Horus (Osirisin oğlu) yeni geldiğiniz tapınak hakkında bilgi veriyor ve derken ilk Boss la karşılaşıyorsunuz. Devamlı ateş ederek bassı ve yardımcılarını öldürün böylece Osiris'in ilk parçasını buluyorsunuz. Bu bir göğüs.

Heykelin önündeki basamağa basın böylece yönünüzü belirtin ve Tomb of Timekeepere gitmek için kapıdan geçin.

Lara Croft and the Temple of Osiris Rehberi