Keanu Reeves, Sonic the Hedgehog 3 Kadrosunda

Tunay Şahin 17.04.2024 - 11:22
Sonic the Hedgehog 3 filminde Shadow karakterini seslendirecek olan Keanu Reeves, 20 Aralık 2024'te sinemalarda izleyici karşısına çıkacak.

Keanu Reeves, Sonic the Hedgehog 3 filminde, kirpi Shadow karakterini seslendireceği açıklandı. Variety dergisine konuşan bir kaynağın aktardığına göre, John Wick serisinin ünlü yıldızı bu yeni rolüyle, kötü karakter Dr. Robotnik'i canlandıran Jim Carrey ve Sonic karakterini seslendiren Ben Schwartz'ın olduğu oyuncu kadrosuna katılacak. Ancak, filmi üreten Paramount Pictures şirketinden bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı.

Keanu Reeves, Sonic the Hedgehog 3 Filminde Shadow'a Ses Verecek

Shadow, siyah kürkü ile mavi kürklü Sonic'ten ayrılarak, seride sıkça Sonic'e meydan okuyan bir anti-kahraman olarak öne çıkıyor. Reeves'in bu karakteri canlandırması, onun seslendirme yeteneklerini yeni bir alanda sergileyeceği anlamına geliyor.

Keanu Reeves, Sonic the Hedgehog 3 Filminde Shadow'a Ses Verecek

Sonic serisinin son devam filminin yönetmen koltuğunda, ilk iki filmi de yöneten Jeff Fowler oturuyor. Film, Neal H. Moritz, Toby Ascher, Toru Nakahara ve Hitoshi Okuno tarafından çekiliyor ve 20 Aralık 2024'te sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Serinin ilk iki filmi, toplamda 725.2 milyon dolarlık küresel gişe hasılatı elde ederek Paramount'un en başarılı yapımları arasında yer alıyor.

Reeves, kariyeri boyunca Matrix, Speed ve John Wick gibi çeşitli başarılı filmlerde rol aldı. Yakında John Wick serisinin spinoff'u Ballerina'da Ana de Armas ile birlikte yer alacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 15:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 12:00
Yakışır
Kalan Karakter: 300 Gönder
Keanu Reeves, Sonic the Hedgehog 3 Kadrosunda
İlginizi Çekebilir