God of War IV sesleri yükselmeye başladı!

Emre Günen 6.10.2014 - 10:14
Yoksa Sony, gizlice bir bomba patlatmayı mı planlıyor?
Oyun dünyasında bazı isimler vardır, onlardan bahsedildiğinde akan sular, durur. Eli kanlı, yarı tanrı Kratos'un hikayesini anlatan God of War da bu oyunların başında gelir. PlayStation platfomunda her daim Sony'nin en büyük kozlarından biri olan God of War hakkında müthiş bir dedikodu ortaya atıldı ve haliyle de herkesin heyecan seviyesi yükselmeye başladı.

God of War IV sesleri yükselmeye başladı!
Söylenen göre Sony, Aralık ayında 2 adet AAA PlayStation 4 oyunu açıklamayı planlıyormuş. AAA diye bahsedilen oyunlar, o konsolun gelmiş geçmiş en büyük başlıklarından biri olmaya aday isimler olacağından, insanların aklına hemen yeni bir God of War ve Gran Turismo oyunu geliyor...

Şurası bir gerçek ki, 2014 yılı Sony için verimli geçti. Kâr elde edip etmediğini, kendi kriterlerine göre başarılı olup olmadığını henüz net biçimde bilmiyoruz, ama rakiplerine kıyasla daha fazla oyun ve konsol sattığı, daha fazla sükse yaptığı ortada. Peki ya 2015 yılı?

Sony, elde ettiği satış ivmesini devam ettirmek için 2015 yılını da verimli geçirmek zorunda. Hal böyle olunca, duyurulacak iki AAA oyunundan birinin God of War 4 olacağı iddiası kuvvetleniyor.

God of War IV sesleri yükselmeye başladı!
Dünyanın önde gelen oyun dergileri ve internet sitelerinde bir söylenti olarak dolaşan God of War 4, bakalım gerçeğe dönüşecek mi? Sony'nin Aralık ayında duyurmayı planladığı iki AAA oyun,God of War 4 ve Gran Turismo 7 olur diye ümit ediyoruz.

Peki sizce Sony'nin duyuracağı o iki büyük isim neler olabilir?
Yorumlar 66
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 06:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2015 03:42
O 2 oyun God of war değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War IV sesleri yükselmeye başladı!
İlginizi Çekebilir