GIST Kasım Özel İndirimi Fırsatını Kaçırma

Furkan Güler 30.11.2019 - 15:15
Fuara gideceklere güzel bir haber.

Türkiye'de halen gelişimine devam eden video oyun sektöründe en önemli faktörlerden birisi de şüphesiz oyun fuarları. Bu sebepten ilgili konuda yolun henüz başında olsak da, sağlam fuarlara da sahibiz. Ülkemizde gerçekleşen bu fuarların başında ise şüphesiz duruşu ve içerikleri ile Gaming İstanbul, yani kısatılmış adı ile GiST geliyor. Şimdi ise fuara profesyonel olarak katılacak kişiler için yetkililer özel bir indirim kampanyası düzenliyor. Profesyonel biletlerde yüzde 70 daha avantajlı olarak fuara katılım sağlayabilirsiniz. OZEL70 indirim kodunu kullanarak bilet satış sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın!

GIST Kasım Özel İndirimi Fırsatını Kaçırma

2020 yılında hem içerik hem de organizasyon anlamında dolu dolu geçen Gaming İstanbul, 2020 yılında da ziyaretçilerine kapılarını açacak. Peki Gaming İstanbul 2020 ne zaman gerçekleşecek?

Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek olan Gaming İstanbul etkinliği 30 Ocak - 2 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek. Önceki versiyonlarına nazaran daha fazla gün ve büyüklük ile ziyaretçilerini bekleyecek olan fuarda ayrıca içerik anlamında da önemli gelişmeler söz konusu olacak. Yerli ve yabancı oyun firmalarının yanı sıra fuar sırasında oyun dünyasının önemli isimlerinin panelleriyle de karşılaşacağız.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2019 11:40
bilet ücretleri çok pahalı geldi bana. okadar parayı farklı eğlencelerde kullanabilirm.
Kalan Karakter: 300 Gönder
GIST Kasım Özel İndirimi Fırsatını Kaçırma
İlginizi Çekebilir