Ghost of Tsushima ile aynı hikayeye sahip anime serisi çıktı

Furkan Güler 11.07.2018 - 17:23
Ghost of Tsushima'yı beklemekten sıkıldıysanız sizi buraya alalım.

Son olarak E3 2018 fuarında gösterilen ve oyuncuların ağzını açık bırakan Ghost of Tsushima, şu anda Sony'nin en çok heyecan oluşturan oyunlarından bir tanesi oldu. Tsushima adasının Moğol askerleri tarafından istila edilmesini anlatan oyunla aynı evrende geçen anime serisi Angolmois: Genkou Kassenki (Angolmois: Record of Mongol) bugün çıktı. Ancak anime serisinin ve oyunun birbirleri ile herhangi bir şekilde kesişmediğini belirtelim. Yani seri ile oyun arasında büyük bir tesadüf var diyebiliriz.

Ghost of Tsushima ile aynı temaya sahip anime çıktı

1274 yılında gerçekleşen istilayı anlatacak olan animenin, gerçek tarihe dayanacağı ve herhangi fantastik bir olay anlatmayacağı belirtiliyor. Aynı oyunda olduğu gibi bir samuray savaşçısını konu alan anime, bakalım beklentileri karşılayabilecek mi?

Oyunda ise yine aynı şekilde bir samuray savaşçısını kontrol edeceğiz. Moğol istilasını gün gün olarak anlatan oyun, inFamous serisini ortaya koyan Sucker Punch tarafından geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli olmayan oyun, büyük bir ihtimalle 2019 yılında piyasada olacaktır. Grafiksel anlamda rakiplerine taş çıkartan yapım, oyuncular tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2024 01:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost of Tsushima ile benzer hikayeye sahip anime bugün çıktı
İlginizi Çekebilir