Gaming Istabul, gün geçtikçe daha falza ilgi çekmeyi başarıyor

Mehmet Atilla Turan 18.01.2018 - 18:59
GIST, önceki yıllarda da olduğu gibi bir hayli ses getirecek.

Yıllar ilerledikçe oyun sektörü gerçekten büyük boyutlar alabiliyor. Özellikle oyun sektörünün gelişmesi, farklı alanlarda iş imkanı sağlarken, insanların yeni yönlerde ve alanlarda da ilerlemesini sağlıyor. Dünya çapında gerçekleşen oyun fuarları, bir hayli fazla derecede rağbet görmeye devam ederken, Türkiye'nin sahip olduğu Gaming İstanbul, bu sene de katılımcılar üzerinde büyük bir iz bırakmayı hedefliyor.

Fuar 1 ve 4 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek

Gaming İstanbul'un asıl amaçlarından biri Türkiye'de oyun kültürü ile beraber cosplay, masa oyunları ve türevi alt kültür olaylarını büyük bir kitleye tanıtmak. İki senedir devam eden GIST etkinliği, her zaman pozitif bir geri dönüş almış ve katılımcılarını memnun etmişti. Bu sene katılımcıların arasında Microsoft'un Xbox ve Sony'nin Playstation gibi önemli standları bulunurken, Dünya çapında popüler olmuş Ubisoft'unda bir standı olacak. Katılımcılar, Ubisoft'un standında Far Cry 5, The Crew 2 ve Assassins Creed: Origins gibi oyunları deneyebilecek ve Rainow Six: Seige turnuvasına katılabilecekler, tabii bu tür katılımlar sadece Ubisoft'a ait olmayacak. GIST'te popüler Leauge of Legends, Counter Strike: Global Offensive ve PUBG gibi popüler oyunların turnuvaları da bulunacak.

Gaming Istanbul, 1 ve 4 Şubat 2018 tarihleri arası İstanbul Kongre Merkezi'nde ziyaretçilere açılacak. Etkinliğine önceden bilet almak istiyorsanız bu linkten başvurabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
KARTALIZMA
KARTALIZMA 19.01.2018 10:08
Bilet fiyatlarıda iyimiş(!)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.01.2018 02:04
Aa baya imla hataları falan var :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Far Cry 5 ve The Crew 2, Gaming Istanbul'da yer alacak
İlginizi Çekebilir