Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç hakkında açıklama yaptı

Furkan Güler 2.01.2020 - 10:51
Dizinin yeni sezonu neden gelmiyor?

Geride bıraktığımız günlerde Behzat Ç dizisinin devam etmeyeceği haberini almıştık. Blu TV üzerinden seyircilerine geri dönen Behzat Ç'nin neden geri dönmeyeceği merak konusu olmuştu. Şimdi ise dizinin baş rolü Erdal Beşikçioğlu, yeni açıklamalarda bulundu. Beşikçioğlu, karakterin cinayet bürodan uzaklaşıp, derin devlet ile savaşa girdiğini ve gidişatta büyük değişiklikler olduğuna dikkat çekti. Ayrıca maddi anlamda yapımcılarla ters düşmediğini söyleyen Beşikçioğlu, bu iddiaları da yalanladı.

Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç hakkında açıklama yaptı

Evrensel'in haberinde belirtilen açıklamalarda yapımcıların yeni sezonda Memduh Başkan karakterini de istemediğini belirten Erdal Beşikçioğlu'nun tam açıklaması şu şekilde,

“Sosyal medyada bazı yorumlarda para ile ilgili çok yüksek rakamlar istendiği gibi seviyesiz yorumlara da rastladım. Behzat Ç. dizisinde oynamış, geçmiş bölümlerden hâlâ paralarını alamayan oyuncu arkadaşlar var. Hiçbir oyuncu için para önemli olmamıştır ama yine de iş devam etmiştir. Behzat Ç.'de her zaman maddeden çok mana bu ivmeyi sağlamıştır. Bu manasızlıktaki rant düzeninin bu şekilde içinde olmak istemedim... Bu konudaki takdir hakkımı kullanırken seyirci ve yayıncı arasındaki herhangi bir tartışmadan haberim olmadığını, varsa oyuncu olarak tartışmanın bir tarafı da olmadığımı özellikle belirtmek isterim. Sürçülisan ettikse affola...”

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.01.2020 19:28
behsat ç yi boş verinde şahin k ya ne oldu hiç yok piyasada
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2020 12:16
Aynen pampa, Behzat'ı boşverin. Şahin K. ile yeni muzır yayınlar istiyoruz! Yıl olmuş 2020. Tubuları yıkalım artık!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç hakkında açıklama yaptı
İlginizi Çekebilir