Epic Games Store özel oyunu Ashen Steam'de yayınlandı

Ahmet Özçilingir 11.12.2019 - 11:19
Ashen nihayet Steam'de

Epic Games Store'da yayınlanan aksiyon rol yapma oyunu  Ashen çıkışının üzerinden geçen bir yılın ardından Steam'de yayınlandı. Rol yapma oyunu Ashen 7 Aralık 2018'de Epic Games Store'da yayınlanmıştı. Ashne'ın Steam sayfasına buradan göz atabilirsiniz. Ashne şu an yüzde 20 indirimle 48,80 TL'den satılıyor.

Epic Games Store özle oyunu Ashen Steam'de yayınlandı

Ashen'ın hikayesine ve oynanış dinamiklerine  aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Ashen, yuva diyebileceği bir yer arayışında olan bir gezginin hikâyesini anlatan aksiyon dolu bir açık dünya eşli rol yapma oyunudur.

Pasif Eşli Çok Oyunculu

Ashen'de maceraya atılırken, zaman zaman büyük bir açık dünyada, Journey'in pasif çok oyunculu oyununa benzer şekilde diğer oyuncularla karşılaşacaksınız. Onlarla nasıl başa çıkacağınıza karar vermek size kalmış - kötülüğe karşı birlikte savaşın, onları grubunuza davet edin veya basitçe görmezden gelin.

Sonu Sürprizli Souls

Ashen, oyuncuları cezalandırıcı ama tatmin edici geniş bir dünyayla tanıştırarak, "souls"un dayanıklılık tabanlı savaş türüne bağlı kalıyor. Sürpriz ise şu - her oynayış deneyimi birbirinden farklı. İster bataklıkları keşfediyor veya bir fiyordu araştırıyor, ister eski bir sarayı yağmalıyor olun, herhangi bir anda bulunduğunuz yer, maceranızın rotasını önemli oranda etkiler. Bu acımasız bir açık dünya; siz sadece içinde yaşıyorsunuz.

Yaratıklar + Savaş

Ashen'da, saldırgan düşmanlardan bulunduğunuz yere özgü yaratıklara kadar, tehlikeli karşılaşmaların sonu gelmez. Çevreyi ve oranın sakinlerini incelediğiniz ve körlemesine uçmak yerine maceranızı planladığınız için ödüllendirilirsiniz. Dünya içerisinde yer alan flora ve faunalar sadece fantastik değil, genellikle ölümcüllerdir. Ne kadar önemsiz olursa olsun, her karşılaşma vahim sonuçlar doğurabilir.

İşin Sırrı Zanaatkârlıktır

Hayatta kalanları keşfettikçe, onları Kasabanıza davet etme seçeneğiniz olur. Ancak bunlar öyle basit maceracılar değillerdir - nalbantlıktan tutun toplayıcılığa kadar birçok ustalık ve uzmanlık becerisini beraberinde getiren potansiyel işbirlikçilerdir.

Öykü + Puan

Ünlü fantezi yazarı Mark Lawrence (The Broken Empire üçlemesi) ve ünlü grup Foreign Fields, Aurora44'teki geliştirme ekibi ile yakın bir şekilde çalışarak uyumlu ve benzersiz bir hikaye ve ses ortaya çıkarmıştır.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2019 18:55
oyunu aldım açılmadı crash verdi çok üzüldüm.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games Store özel oyunu Ashen Steam'de yayınlandı
İlginizi Çekebilir