Elon Musk'tan Mars'a gitmeye parası olmayanlar için çözüm önerisi

Furkan Güler 23.01.2020 - 10:40
Elon Musk'tan kredi imkanı gelecek.

Günümüzün en popüler girişimcisi olan Elon Musk, geçtiğimiz günlerde ilgi çekici bir açıklama yaptı. Twitter üzerinden devamlı olarak takipçileri ile etkileşimde olan Musk, parası olmayan insanların da Mars gezegenine gidebileceğini belirtti. Yabancı basında yer alan habere göre SpaceX Ceo'su, 2050'ye kadar bir milyon insanı Mars'a taşıyacağını açıkladı. Bununla ilgili olarak Mars gezegenine isteyen herkesin gidebilmesi gerektiğini savunan Musk, parası olmayanlar için kredi sağlanması gerektiğine inanıyor.

Elon Musk'tan Mars'a gitmeye parası olmayanlar için çözüm önerisi

Ayrıca Mars gezegeninde yapılacak çok iş olduğunu söyleyen Musk, parası olmayan insanların bu şekilde yolculuk masraflarını karışılayabileceğini belirtti. Yani Mars'a gitmek istiyor ve para bulamıyorsanız, Elon Musk için Mars'ta çalışarak masraflarınızı çıkartabilirsiniz. Diğer bir yandan yakın zamanda Mars için seyahatlerine başlayacağını belirten Musk tüm hazırlıklara devam ediyor. Eğer kendisinin çalışmalarını merak ediyorsanız, sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Bakalım 2050 yılına kadar Mars gezegenine olan seyahatler nasıl bir şekilde sağlanacak? Merakla bekliyoruz. Diğer bir yandan ülkemizde de bu konuda çalışmaların yapılması beklenmekte.

Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 11:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 24.01.2020 22:34
Farzedelim ki "abi ben inince ücretimi ödeyeyim. Marsda mıntıka falan yaparım ödeşiriz" deyip borçlu Mars'a gittim. İnince kafilenin arasına karışıp ilk köşeyi dönüşte çaktırmadan sıvıştım. Koca gezegen, kim bilecek? Gezdim tozdum, kordonda uzaylı kızların popolarına falan baktım, mıntıka falan yapmadım, borcumu ödemedim. Dönüş saati gelince de listeden adımı bulduklarında borcumu ödemediğim belli oldu eee ne olacak? Beni Mars'da mı bırakacaklar? Beni almadan dünyaya mı dönecekler, sen biletini ödemedin diye? Kardeşim bir dünyalı olarak milli duygularla marsa hizmet etmek istemiyorum belki? Öyle ısmarlama seyahat olmaz Musk, şirketi batırırsın.
ugurlsm
ugurlsm 26.01.2020 20:00
Ne kadar hayatta kalmayı planlıyorsun bu şekilde :D
Yemek, su ve barınma yok. Kostümünü çıkarabileceğin ortam ve oksijen de öyle.
Koca gezegenmiş...
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2020 16:29
Sence O kadar kolay mı köşeden kaçtım demek orası uzay yav oksijen yok yer çekimi yok hiç bir halt yok hem takarlar sana bir tane çip dön bakalım köşeyi :-)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2020 06:13
''Sizi kölem yapıcam'' gibi tınladı. Adama kobay lazım, gitmesi bile psikolojik bir yolculuk... Yaşaması desen aşağıdan ;yeraltı canavarı 3D mi çıkar, Mars Bulutu 5D mi yoksa Uzaylı virüsü taşıyan sinekler mi ? Özetle bu kıyaklar boşa değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2020 02:49
Mars’a ağaç ekip oksijen tabakası oluşturmak istiyorlar en kötü ihtimalle kapalı alanlarda yaşamı sağlayıp tüm Mars’ı yeşillik yaparsalar aman Tayyip’i götürmeyin oraya birde geri dönüş çok zormuş okuduğuma göre giden gelmiyor acep ne iştir burası marstır yolu yokuştur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.01.2020 10:03
elon sanırım kendisine marsta köle bir kabile kurmak istiyor mantıklı borçlan dır marsa yolla bedavaya çalıştır
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.01.2020 19:38
o değilde bu elin maski yerli otomuza yorum yapcakmı. yapınca bu site verecekmi görücez ?? bu arada 9 11 was an inside job. amerika aya marsa filan gitmedi. elon musk da bu hoaxin devam eden taşeronu. dünya flat filan da değil bal gibi yuvarlak. inanmiyan acsin odeyssey oynasin ????
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elon Musk'tan Mars'a gitmeye parası olmayanlar için çözüm önerisi
İlginizi Çekebilir