Elden Ring'de Albert Einstein görmeye hazır mısınız?

Alparslan Gürlek 28.06.2022 - 11:53
Elden Ring Albert Einstein'a da ev sahipliği yaptı. Gün geçmiyor ki oyuncular, yaratıcılığın sınırlarını biraz daha zorlamasın.

FromSoftware'in en son oyunu Elden Ring'de bir oyuncu, karakter oluşturma ekranında Albert Einstein'ı oluşturdu. Oyuncuların sınıflarını, silahlarını, yapmak istedikleri şeyleri ve yeteneklerini belirleyebildiği bu oyunun aynı zamanda oldukça detaylı bir karakter oluşturma sistemi var. Öyle ki bir oyuncu, sınırların ne kadar zorlanabileceğini göstermek için oyunda Albert Einstein'ı oluşturdu.

Elden Ring karakter oluşturma ekranı Albert Einstein'ı bile oluşturmanıza olanak sağlıyor

Elden Ring oyundaki karakterlerinizi tamamen kişiselleştirmenize izin veriyor. Aşağıda Reddit üzerinden bir oyuncunun paylaşımında da görebileceğiniz gibi, Albert Einstein'ı dahi oluşturabiliyorsunuz. Bu da aslında oyunun karakter oluşturma ekranının gücünü ortaya koyuyor.

oEmersonKs adındaki bir Reddit kullanıcısı, paylaştığı gönderide Albert Einstein ile neredeyse aynı görüntüye sahip olan kendi karakterini gösterdi. Açıkçası Albert Einstein olarak Elden Ring'in dünyasında dolaşmak da çok ilginç olacaktır. Gözlerden tutun çenesine kadar bütün detaylar, oyunun karakter oluşturma ekranında tasarlanmış. Tabi bunun oyunun zorluğuna bir etkisi olmadığını da belirtelim.

Elden Ring'de Albert Einstein görmeye hazır mısınız?

Oyunun altından girip üstünden çıkan oyuncuların tamamı bu tarz karakterlere sahip değil. Bugüne kadar souls-like oyunlarında karakterin görünümü genellikle çok önemli olmadı. Yine de biliyorsunuz ki her RPG oyununda, karakter oluşturma ekranında Geralt'ı oluşturmaya çalışan bir oyuncu kitlesi var. Bunu birçok farklı yapımda daha önce görmüştük. Yer yer sinir bozucu bir oyun olabilen Elden Ring, PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X / S üzerinde mevcut. Ayrıca oyuncu, Albert Einstein'ı oluşturmak için yapmanız gereken ayarlamaları da Reddit üzerinde paylaşmış.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2024 13:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2022 22:17
Deli'dir ne yapsa yeridir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elden Ring'de Albert Einstein görmeye hazır mısınız?
İlginizi Çekebilir