Doom Patrol, üçüncü sezon onayını aldı

Özgür Deveci 15.09.2020 - 10:31
Daha fazla süper kahraman macerasına hazır olun. Doom Patrol, HBO Max'ten üçüncü sezon onayını aldı. Detaylar haberimizde!

Daha fazla süper kahraman macerasına hazır olun. Doom Patrol, HBO Max'ten üçüncü sezon onayını aldı. Dizinin baş yapımcısı Jeremy Carver konuyla ilgili "Harika oyuncular, yazarlar ve tüm ekip adına, Doom Manor'a dönme fırsatı yakaladığımız için çok heyecanlı ve minnettarız. Berlanti Productions, Warner Bros. Television, DC Universe ve tabii ki HBO Max'teki ortaklarımıza çok teşekkür ediyoruz." ifadelerinde bulundu.

Şubat 2019'da prömiyeri yapılan aksiyon drama dizisi, ilk olarak DC'nin online platformu olan DC Universe için geliştirildi ve yayınlandı. Dizinin ikinci sezonu hem DC Universe'de hem de HBO Max'te yayınlandı. Yapımın orijinal içerik sorumlusu Sarah Aubrey "Doom Patrol, halihazırda derin ve tutkulu bir hayran kitlesiyle HBO Max'e geldi ve platformun en çok izlenen Max Originals'larından biri olarak zirveye çıktı. Dizi, portföyümüzde oldukça iyi durumda ve hem eleştirmenler hem de hayranlar açısından bu özgün hikaye anlatım tarzına devam etmek için üçüncü sezona yeşil ışık yakmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz." dedi.

Doom Patrol, üçüncü sezon onayını aldı

Doom Patrol, üçüncü sezon onayını aldı

Doom Patrol dizisinde Brendan Fraser'ı Cliff Steele, Matt Bomer'ı Larry Trainor/Negative Man, Diane Guerrero'yu Jane/Crazy Jane, April Bowlby'i Rita Farr/Elasti-Woman ve Joivan Wade'i Victor Stone/Cyborg rolünde izliyoruz. Bu karakterlerle birlikte, Warner Bros.'un da dediği gibi, DC'nin en tuhaf kahraman grubunu oluşturuyorlar. Dizinin ikinci sezonunda bu süper kahramanlar grubunu dünyayı kurtarmaya çalışırken aynı zamanda ihanet duygularıyla (Timothy Dalton'ın Niles Caulder namı diğer Şef tarafından), Niles'ın kızının (Abigail Shapiro) gizemli yetenekleri ile ilgili endişelerle ve kendileriyle yüzleşirken görmüştük.

Doom Patrol, Warner Bros. Television ile birlikte Berlanti Productions tarafından yapılmış ve DC Comics süper kahramanlarından oluşan aynı adlı ekibin maceralarının anlatıldığı bir Amerikan web televizyon dizisidir. Carver, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Chris Dingess ve Geoff Johns tarafından yapılan dizi, DC için Arnold Drake, Bob Haney ve Bruno Premiani tarafından yaratılan karakterlere dayanıyor.

Dizinin ikinci sezon için yayınlanan uzatılmış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Son olarak kimler 3. sezonu merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2024 22:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.09.2020 23:06
kendi kategorisinde en sevdiğim dizinin 3.sezon onayı beni çok mutlu ettii??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.09.2020 10:49
Şahsen ilk sezonden 3-4 bölüm izleyen biri olarak hiç hoşuma gitmeyen bir yapım olmuştu. Tabi beğenen vardır da hiç benlik değildi.
MK Okuru
MK Okuru 15.09.2020 16:06
boşlukta fena değil, son sezonu baydı yalnız
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doom Patrol, üçüncü sezon onayını aldı
İlginizi Çekebilir