Doom Kitabı II: Doom Hikâyeleri yakında çıkıyor

Merlinin Kazanı 12.02.2018 - 16:52
"Doom Kitabı II: Doom Hikâyeleri" isimli kitap, eğer bir aksilik olmazsa şubat ayının ikinci haftasından itibaren satışta olacak.

Doom Kitabı II: Doom Hikâyeleri isimli kitap, eğer bir aksilik olmazsa şubat ayının ikinci haftasından itibaren satışta olacak. Yalnızca 500 adet basılacak olan kitap, 20 TL satış fiyatı ve ücretsiz kargo avantajına sahip.

Doom Kitabı II: Doom Hikâyeleri yakında çıkıyor

"Doom Hikâyeleri", geçtiğimiz yıl satışa sunulan ilk Doom Kitabı'nın devamı niteliğinde bir çalışma. Bu kitapta Doom 3 ve John Carmack ayrıldıktan sonra id Software'ın Doom 4 üzerine yaptığı çalışmalardan bahsediliyor. John Carmack'tan John Romero'ya, Tim Willits'ten Scott Miller'a, hatta en güncel Doom oyununda Vega isimli yapay zeka karakterine ses veren sanatçı Kevin Schon'a kadar birçok önemli isim bu kitapta yer alıyor. Üstelik bu kitaba özel paylaştıkları bilgilerle.

Türk oyun ve teknoloji basınının önemli isimleri de bu kitapta

Birçok insana ilham kaynağı olan Doom serisini bu kez sektörün önemli isimleri anlatıyor. Merlin'in Kazanı'ndan Murat Oktay'ın da yer aldığı efsane kadro, geçmişten günümüze Doom serisiyle ilgili anılarını bu kitapta paylaşıyor.

Kitabı ön sipariş verenlerin isimleri, kitaptaki oyuncu listesinde yer alacak. AMD ve TEM Agency'nin katkılarıyla yalnızca 500 adet basılacak olan kitabı ön sipariş verenlerin isimleri, kitabın içinde yer alacak oyuncu listesinde sıralanacak. Ön sipariş vermek isterseniz, mahmutmk2@gmail.com adresine e-mail atarak bilgi alabilirsiniz.

Doom Kitabı II: Doom Hikâyeleri yakında çıkıyor

Kitap, şubat ayından itibaren Gamer-Market.com (İmzalı olarak) başta olmak üzere birçok online alışveriş sitesinden temin edilebilecek. Kitapta yer alacak isimleri sıralamamız gerekirse: 

Yapımcı tarafı:

- Dave Taylor
- Glen Murphy
- Gregor Punchatz
- John Carmack
- John Romero
- Kevin Schon
- Marty Stratton
- Pat Duffy
- Sandy Peterse
- Scott Miller
- Tim Willits

Sektörümüzden önemli isimler:

- Aykut Göker
- Ayşe Şenel
- Beril Sergün
- Cem Sünbül
- Ecevit Bıktım
- Emre Günen
- Hasan Uğur Nayır
- Kayhan Torpil
- Levent Pekcan
- Murat Gamsız
- Murat Oktay
- Murat Yıldız
- Mustafa Yiğit
- Sinan Akkol
- Talha Aynacı
- Tolga Yavuzer
- Tuna Şentuna

Not: Yazar kadrosuna yeni isimler de dahil olabilir ve kapak, final hali değildir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doom Kitabı II: Doom Hikâyeleri yakında çıkıyor
İlginizi Çekebilir