Deadpool 3, Marvel stüdyolarında çekilecek

Furkan Güler 30.12.2019 - 10:59
Yeni film nasıl olacak?

Marvel tarafının en dikkat çeken karakterlerinden bir tanesi olan Deadpool, özellikler filmleri sayesinde kendisini çok büyük kitlelere tanıtmayı başardı. İlk iki filmin yapımcılığını Fox yetkilileri üstlendikten sonra Fox'un Disney'e satılması, karakterin de tamamen Marvel'a geçmesine sebep oldu. Deadpool 3'ün yapım aşamasında olduğunu açıklayan yapımcıların ardından ilgi çekici bir bilgi de Ryan Reynolds'tan geldi. Deadpool'u başarılı bir şekilde temsil eden Reynolds, filmin Marvel stüdyolarında çekildiği haberini paylaştı. Avengers, Iron Man, Captain America ve diğer Marvel filmlerinin çekildiği stüdyodan nasıl bir film çıkacağını merak ediyoruz.

Deadpool 3 filmi, Marvel stüdyolarında çekilecek

Diğer bir yandan Deadpool'un film haklarının tamamen Disney'e geçmesinden sonra hayranlar, karakterin MCU'ya katılmasını istiyor. Marvel stüdyolarında çalışmanın çılgın olduğunu niteleyen Reynolds, durumdan mutlu.

Peki siz Deadpool'un diğer tanınmış Marvel karakterlerine salça olacağını düşünüyor musunuz? Iron Man, Captain America gibi karakterlerin MCU'dan ayrılmasının sonrasında Marvel sinematik evreninde neler yaşanacağını merak ediyoruz. Tüm bunların yanı sıra dizileriyle de dikkatleri üzerine çeken Disney'in planlarını merak ediyoruz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.12.2019 15:31
çocuk filmine dönüşebilir dikkat edin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deadpool 3, Marvel stüdyolarında çekilecek
İlginizi Çekebilir