Deadly Premonition PS3 yolunda!

Hasan Uğur Nayır 9.03.2012 - 10:38
Korkuyu hissedeceksiniz!
Access Games tarafından geliştirilen Deadly Premonition, 2010'da X360'a ve PS3 için de Japonya'da piyasaya sürülmüştü. Korku unsurları ön planda olan oyun, açık dünyası ile çizgisel olmayan bir oynanış sunuyordu. Yapımın kült televizyon dizisi Twin Peaks'e (İkiz Tepeler) benzemesi dikkat çeken en önemli noktalarından biriydi. GDC 2012'de yapımcılardan Yasuhiro Wada, oyunun PS3 platformunda Batı ülkeleri için de geliştirildiğini duyurdu.

Wada yaptığı açıklamada, bazı zorluklarla karşı karşıya kaldıkları için Batı'da oyunu çıkaramadıklarını söyledi. Şu anda PS3 sürümü üstünde çalıştıklarını belirtirken, halen aşılması gereken birkaç nokta olduğunu, ama E3'te birşeyler göstereceklerinin mümkün olduğunu da sözlerine ekledi. Yasuhiro Wada, oyunun zayıf kısımlarına değinerek, onların değiştirilebilir olduğunu söyledi. Bu şekilde PS3 sürümünün daha gelişmiş olacağını ima etti.

Ayrıca son olarak Deadly Premonition direktörü Swery'nin yeni stüdyosu Toybox'ta yeni bir proje üstünde çalıştıklarını açıklayan Wada, daha fazla içeriğin E3'te açıklanacağını duyurdu.

Deadly Premonition'la ilgili olarak oyunun Xbox 360 sürümüne ait çok daha önceden yayımlanmış çıkış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. İyi seyirler.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 06:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deadly Premonition PS3 yolunda!
İlginizi Çekebilir