Bir Elden Ring videosu agresif oyun tarzının avantajlarını gösteriyor

Batuhan Bolat 27.06.2022 - 12:33
Lands Between'de düşmanları alt etmenin birçok yolu olsa da, bir Elden Ring oyuncusu agresif oyun tarzının ne kadar yararlı olabileceğini gösteriyor.

Elden Ring'in piyasaya sürülmesinden bu yana zaman geçtikçe, daha fazla oyuncu belirli çatışmaların üstesinden gelmek için en uygun stratejileri buldu. Bununla birlikte bir Elden Ring hayranı, denenmiş ve gerçek saldırganlık yönteminin hemen hemen her düşmana karşı etkili olabileceğini gösteriyor.

Elden Ring agresif oyun tarzı Reddit'te bir oyuncu tarafından yayınlandı

Bu yöntem Let Me Solo Her yöntemi gibi FromSoftware oyuncuları tarafından şekillendirilmiştir ve oyuncuların oyunda sıklıkla kullandığı yöntemlerden biridir. Oyuncular saldırgan değillerse muhtemelen savunmaya geçerler ve dövüşler çok uzun sürer. Birkaç kaçınma ve savunma ardından saldırı yöntemi ile savaşların üstesinden gelebilirsiniz ancak bu yöntem daha uzun sürebilir ve hatalara neden olabilir. Agresif bir oyun stili ile düşman sağlığını kolaylıkla düşürebilir ve alt edebilirsiniz.

Bir Reddit kullanıcısı ve Elden Ring oyuncusu "Pewgf", sürekli olarak saldırıya geçmenin avantajlarını göstererek oyunculara kimin patron "Boss" olduğunu ve nasıl savaşmaları gerektiğini hatırlattı. Bu yöntemi Maliketh'e karşı kullanan oyuncu dakikalar içerisinde onu alt ediyor. Karakterinde ekipmansız ve çıplak oynayarak kendine güvenini gösteren oyuncu, saldırıları savuşturuyor ve Maliketh'i alt ediyor. Vuruşları arasında dağılmadan hızlı bir şekilde saldırıyor. Reddit kullanıcısı ve oyuncunun yapmaya çalıştığı şey ise Boss'u şaşırtmak.

Oyuncular Elden Ring Boss'ları ile mücadele ediyorsa çözümü biraz daha saldırgan olmak olabilir. Bu tarzın herhangi bir yapıda çalıştığını göstermek isteyen "Pewgf", savaştığı her Boss için farklı silahlar kullanıyor. Hangi ekipmana sahip olursanız olun Boss'ları şaşırtarak üstesinden gelinebileceğini ortaya koyuyor. Paylaşım ise popüler sosyal medya platformu Reddit'te 5900'den fazla oy alarak gündeme oturuyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2024 15:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2022 08:14
Agresif oynamak bu değil ki. Normal savaş bu zaten. Tabi aynı boss a 10-15 kere ölüp hareketleri ezberledikten sonra.. açıkçası şu an New game++ de amaan vurursa vursunlar modunda geziyorum, zorluk New game7 de başlıyor diyorlar ama benim için son bu oyun dlc gelene kadar beklesin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bir Elden Ring videosu agresif oyun tarzının avantajlarını gösteriyor
İlginizi Çekebilir