Bağış alamayınca sinirlenen Twitch yayıncısı: '1 saat bedava mı çalıştım?'

Ersin Kılıç 21.01.2020 - 16:18
Bakınca bile utanacağımız bu an twitch bağışlarındaki tartışmaları da beraberinde getirdi.

Gün geçmiyor ki yayın platformlarında kendini farklı bir durum içerisine sokan yayıncılar ile karşılaşmayalım. Bu işi tabi ki düzgün ve gerektiği gibi yapan yayıncılar olduğu kadar bir o kadar saçmalayan ve kendini garip olayların içerisine sokan yayıncılarla da karşılaşıyoruz. İşte bunlardan birisi de geçtiğimiz saatlerde ortaya çıktı.

Bağış alamayınca sinirlenen Twitch yayıncısı tartışmalara neden oldu

Twitch platformunda hatırı sayılır bir kitleye sahip olan Cohh Carnage'in atmış olduğu Tweet ile ortaya çıkan olayda, bir yayıncının bağış alamadığı için takipçilerine sinirlendiğini görüyoruz. Takipçilerinin para göndermesi ve abone olması gerektiğini savunan badbunny isimli yayıncı, aynı yayında 1 saat boyunca bağış gelmeyince "Sohbettekiler, 1 saattir abonelik ya da bağış alamadım. 1 saat boyunca bedava mı çalıştım?" sözlerini biraz da argolu bir şekilde dile getiriyor.

Henüz durumla bağlantılı olduğu belli olmasa da Cohh Carnage'in mesajının bu yayın ile ilgili olduğu tahmin ediliyor.  "Twitch'te sizin için yaptığımız şey ücretsiz. %100 ÜCRETSİZ. " diyen Carnage, "Abone olma, tip ya da bağış atma ihtiyacı hissetmeyin. Bütün bunlar yayıncı sizin için değerliyse ve hak ettiğini düşünüyorsanız yapılacak şeyler, daha öncesinde değil. Bedava eğlenceye para ödemek için baskı hissetmeyin." sözleri ile duruma tepkisini koymuş. İlgili videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.


Yorumlar 23
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 09:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.01.2020 02:07
yıllar önce radyolar vardı mesaj atardınız istediğiniz şarkı çalardı o mantık düşünebilirsiniz insanlar tvde ki saçma sapan dizileri ve programları izlemek yerine x yayıncıyı izlemeyi tercih ediyor onu izlerken eğleniyor, güzel zaman geçiriyor ve içinden geldiği için maddi destekte bulunuyor. SİZENE
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2020 08:29
Birde 1 saat bedava mı çalıştım demiş utanmadan fakinhor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2020 01:09
Twitchteki çoğu bayan ne yazık ki erotizm saçıyor. Sonra laf edince de melek kesiliyorlar. Ahlaki bozuk iki kuruş etmez et parçaları.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2020 15:10
Siz yanlis anladiniz simdi bayan unlu oldu iste 1 milyonun ustune izlenme tiklama paylasim unlu olmal budur iste kendini bi zeka geriligi olark tanitir ve bomba patlar k9rktunmu klibi gibi yapan deil izliyen kitle beyinsiz ondan boyle unlu oluyolar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2020 13:45
bir insanın beyni var ise twitch de kimseye donate atmaz. bende yok diyorsan zaten o zaman sorunda yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bağış alamayınca sinirlenen Twitch yayıncısı: '1 saat bedava mı çalıştım?'
İlginizi Çekebilir