1/9

PlayStation 4'ünüze sarılmanızı sağlayacak 2019 oyunları

Merlinin Kazanı 2.09.2019 - 10:20
Son düzlükte bomba oyunlar geliyor

Oyun dünyasının en çok satan konsollarından biri olan PlayStation 4 için bu yıl içerisinde iddialı oyunlar gelmeye devam ediyor. Her ne kadar yeni nesil konsolların ayak sesini duymaya başlamış olsak da önümüzde çıkacak daha bir sürü önemli yapım bulunmakta. İşte biz de bu dosya konumuzda bu sene PlayStation 4 için çıkacak olan bazı önemli oyunları sıralayalım istedik.

PlayStation 4'ünüze sarılmanızı sağlayacak 2019 oyunları

Listede bu yıl çıkacak önemli oyunların yanı sıra sonlara doğru önümüzdeki yılın bomba oyunlarından da bahsedeceğiz. Zaten çıkacak oyunlara bakacak olursak hem 2019 hem de 2020 yılı şanına yakışır bir kapanış olacak gibi duruyor.

Sayacağımız oyunlar dışında hem bu yıl hem de önümüzdeki yıl daha onlarca farklı oyun ile karşılaşacağız.Bu oyunlar arasında Marvel's Avengers, Star Wars: The Fallen Order, FIFA 20, The Last of Us 2, Final Fantasy VII Remake, Dying Light 2, Ghost of Tsushima, Cyberpunk 2077. Dark Pictures Anthology: Little Hope gibi daha birçok oyun bulunmakta. Hazırsanız bu oyunlar dışında bu yıl çıkacak olan ilk oyunumuz ile sıralamaya başlayalım.