32 TL değerindeki oyun Epic Games Store'da ücretsiz

Ahmet Özçilingir 13.01.2020 - 16:24
Sundered: Eldritch Sürümü ücretsiz

Epic Games Store 2020 yılında da ücretsiz oyun kampanyasına devam ediyor. 32 TL değerindeki Sundered: Eldritch Sürümü Epic Games Store'da ücretsiz oldu. Ücretsiz oyununu satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. İndirim 16.01.2020 saat 19:00'de bitiyor

32 Tl değerindeki oyun Epic Games Store'da ücretsiz

Thunder Lotus'un geliştirdiği 28 Tem 2017 yılında yayınlanan platform oyunu  Sundered: Eldritch Epic Games Store'da ücretsiz oldu.

"Jotun'un yaratıcılarından klasik bir türe meydan okuyan zorlu ve benzersiz Sundered, kadim ve tekinsiz güçlere karşı koyacağınız veya onları kucaklayacağınız kaotik, elle çizilmiş bir metroidvania. Üstelik şimdi yerel işbirliği modu ile! Sundered, kadim ve tekinsiz güçlere karşı koyacağınız veya onları kucaklayacağınız kaotik, elle çizilmiş bir metroidvania oyunu. İlhamını H.P. Lovecraft'ın eserlerinden alan ve sürekli değişen bir dünyada korkutucu düşman ordularıyla yüzleşin. Sürekli değişen mağaralara hapsolmuş. Harap bir dünyada dolaşan ve korkunç düşman ordularıyla dolu, sürekli değişen mağaralara hapsolmuş Eshe'yi oynayın. İnsanlığınız pahasına, devasa boss'ları yenmek için yozlaşmış kutsal emanetlerin gücünü kullanın. Yalnız gitmek tehlikeli! Sundered: Eldritch Sürümü; yeni alanlara ve yeni Magnate of the Gong boss'una karşı kaotik bir savaşın yanı sıra, 4 oyuncuya kadar işbirliğine dayalı çok oyunculu mod desteğine de sahip olan Magnate of the Gong güncellemesini içeriyor! " 


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
32 TL değerindeki oyun Epic Games Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir