2019'un En İyi Oyun Performansı

Furkan Güler 13.01.2020 - 16:15
En başarılı oyuncu hangisiydi?

Oyuncular için dolu dolu geçen 2019 yılı, tüm ihtişamıyla geride kaldı. Kojima'nın ve From Software'in damgasını vurduğu bu yılda en çok Japon geliştiriciler gündeme oturdu. Bundan paralel olarak biz de boş durmadık ve Acer Predator sponsorluğunda düzenlediğimiz bir başka Yılın Oyunu anketi ile birlikte bu sefer oyun değil, En İyi Oyun Performansını seçiyoruz. Oyunlarda yer alan ana karakterleri canlandıran bu isimler, aslına bakarsanız oyunların hikayelerinin daha güzel gözükmesini sağlayan kişiler olarak anılıyor. Bu kategoride ilk göze çarpan isim tabi ki Mads Mikkelsen olmuştur. Hollywood'un sevilen aktörü, Death Stranding sayesinde güzel bir performans ortaya koydu.

2019'un En İyi Oyun Performansı

Yine Death Stranding ile birlikte ön plana çıkan Norman Reedus'ı da unutmamak gerekiyor. The Walking Dead ile ününe ün katan aktör, oyuncuların kalbini fethetmeyi başardı. Tüm bunların yanı sıra Jedi Fallen Order'la ön plana çıkan Cameron Monaghan'ı da unutmamak gerekli.

Ankete katılanlara bonus hediye kazanma şansı için Acer Predator'un Facebook ve Instagram hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

Acer Predator Facebook Sayfası:

https://www.facebook.com/predatorgamingtr/

Acer Predator Instagram Sayfası:

https://www.instagram.com/predatorgamingturkey/


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
2019'un En İyi Oyun Performansı
İlginizi Çekebilir